fysiotherapie purmerend
 
Fysiotherapeut Purmerend Fysio Consult Purmerend.
Onze praktijk is er voor iedereen, van jong tot oud, bij wie bewegen een probleem is.Of u nu een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten, moet revalideren na een operatie of een verminderde conditie hebt als gevolg van een hart en/of longaandoening: FysioConsult biedt fysiotherapie voor iedereen uit Purmerend en omgeving.
Vso
Fysiotherapie Purmerend Weidevenne: Kernpraktijken.
Samenwerking staat bij Fysiotherapie Weidevenne nog steeds hoog in het vaandel. Fysiotherapie Weidevenne heeft een goede samenwerking met de huisartsen, niet alleen binnen het gezondheidscentrum, maar ook elders in Purmerend. Verder hebben we goede relaties met vele specialisten op weten te bouwen.
ombouw kliko
Fysiotherapie Kamphuis.
1461 GH Zuidoostbeemster. Mob: 31 06 491 053 34. Tel: 31 0299 780830. Fysiotherapie Kamphuis Purmer-Noord. 1445 EB Purmerend. Mob: 31 06 128 618 28. Tel: 31 0299 779334. Fysiotherapie Kamphuis Locatie Crossfit. 1442 LA Purmerend. Mob: 31 06 128 618 28.
Organza zakjes
Fysiotherapie Purmer-Zuid Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, haptonomische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Aangesloten bij Rug-netwerk Purmeren
We zijn gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. U kunt met al uw klachten bij ons terecht. Onze therapie is gericht op het zo zelfstandige mogelijk kunnen functioneren in uw dagelijks leven. Daarbij gaan we uit van een persoonlijke benadering en wordt er een plan op maat gemaakt. Van u wordt in de behandeling een actieve rol gevraagd. U kunt ons als volgt bereiken.; 1447 EG Purmerend.
douchecabine
Fysiotherapeut Purmerend Fysiotherapie Overwhere.
Wij onderscheiden ons door innovatie, kwaliteit en persoonlijkheid. U bent op de website van Fysiotherapie Overwhere, de wijkpraktijk voor fysiotherapie, manueletherapie, medical taping en diƫtetiek in Purmerend. Fysiotherapie Overwhere is een wijkpraktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
personal trainer purmerend
Fysiotherapie Minck.
Welkom bij Fysiotherapie Minck. Deze praktijk scored voor algemene beoordeling een 9.0 Qualiview Certifaat praktijk met zorg. L esrooster pilates zie onder therapie. Nu pilateslessen op maandag, dinsdag en vrijdag. De praktijk voor fysiotherapie en stabiliteitstraining in Purmerend. Ik heb contracten met alle verzekeraars.
Uw fysiotherapie Plus praktijk voor Purmerend e.o. Fysiotherapeuten voor Purmerend.
Wat doen wij? Fysiotherapie aan huis. ParkinsonNet: Ziekte van Parkinson. Vernieuwend in beweging. voor alle leeftijden. Samen met u willen wij zorgen voor herstel van de klacht. en u helpen om een actieve levensstijl te behouden. Zo achterhalen wij wat er met u aan de hand is. Expertisecentrum Wijk en Ouderenzorg Purmerend.
Gors Manuele Therapie Purmerend in Purmerend: Uw Praktijk Online manueel manuele therapie purmerend.
Lisdoddestraat 30e 1441 NN Purmerend. Welkom op de website van Gors Manuele Therapie in Purmerend. U kunt direct een afspraak krijgen voor Manuele therapie, ook zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Wij zijn een onderdeel van de Gors fysiotherapie praktijk in Purmerend.
FysioDynamics. Praktijk voor fysiotherapie in Purmerend.
Fysiotherapie Purmerend: bij ons zit je goed. FysioDynamics is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Purmerend. Ons team bestaat uit zes enthousiaste, ervaren fysiotherapeuten. Onze fysiotherapie praktijken zijn gevestigd in de sportscholen Basic Fit en Better You in Purmerend. Voor onze behandelingen kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van de sportscholen.

Contacteer ons