fysio utrecht
 
Welkom op de website van Fysiotherapie Transwijk Fysiotherapie Taanswijk Utrecht.
Welkom op de website van Fysiotherapie Transwijk. Fysiotherapie Transwijk, voorheen Fysiotherapie Eisenhowerlaan, is gevestigd in de wijk Transwijk te Utrecht. Fysiotherapie Bijnkershoek is een onderdeel van Fysiotherapie Transwijk en is gevestigd in het Woonzorgcentrum de Bijnkershoek. Bij Fysiotherapie Transwijk werkt een hecht team.
haptotherapie utrecht
FysioBewust Utrecht Fysiotherapie in Utrecht Overvecht.
De praktijk is gesitueerd in het oudste gedeelte van Overvecht, aan de rand van Tuindorp. Station Utrecht Overvecht zit om de hoek. Iedereen is welkom. De entree is letterlijk en figuurlijk laagdrempelig en vanaf de wachtkamer is de huiskamersfeer waarneembaar. Copyright 2016 Fysio Bewust eHealth88.nl.
goochelaar
Fysiotherapie Haalboom van der Kleij Uw fysiotherapeut in Hoograven Utrecht.
Maak een afspraak: 030 i 288 i 06 i 03 of vul ons aanmeldformulier in. Wederom in 2016 Plus Certificaat behaald. Eigen risico niet voor fysiotherapie. Volg ons nu op Facebook. Medische Fitness voor verzekerden van Zilveren Kru. Oedeemtherapie en het aanmeten van kousen. Oud Wulvenlaan 6, 3523 XZ Utrecht.
fysio
Fysiotherapie Utrecht Oost Het Centrum voor Gezondheid, Beweging en Sport in Utecht Fysiotherapie Utrecht Oost.
Informatie voor uw eerste afspraak. Nu altijd de gegevens van uw fysiopraktijk bij de hand op uw mobiele device met de Fysiotherapie Utrecht Oost Web App. Zo snel mogelijk contact om met de beste begeleiding van onze fysiotherapie specialisten beter worden.
baklijst
Fysio HD Fysiotherapiepraktijk Utrecht.
JASMIN PEKARIC Fysiotherapeut. Veel dynamiek, een actieve aanpak en vrolijkheid zijn ingrediƫnten waar ik graag mee werk. Maak een afspraak. U kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen of te bellen met: 030-2436551. MAAK EEN AFSPRAAK. Hubert Duyfhuysstraat 7. 3553 VT Utrecht.
Stichting Academie Instituut Fysiotherapie PLUS Fysiotherapeutisch behandelinstituut.
De praktijk is inmiddels meerdere malen met succes op kwaliteit getoetst door de grote verzekeraars, waardoor wij een PlusPraktijk en TopZorg praktijk zijn. Wij houden u op de hoogte. Klik hier voor nog meer nieuws. Etalagebenen vanaf 1 januari in basisverzekering. Fysiotherapie vergoeding in 2017.
Fysiofabriek Nr. 1 in Maatwerk voor Fysiotherapie Utrecht.
1 in Maatwerk voor Fysiotherapie Utrecht. MAAK EEN AFSPRAAK LEES VERDER. WIE ZIJN WIJ. Fysiofabriek is een no nonsens fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in sportfysio en manuele therapie voor de actieve mens. Fysiofabriek is de nr. 1 in maatwerk voor fysiotherapie. Snel een diagnose en een passend behandelplan!
Fysio Centrum Utrecht Fysiotherapie Utrecht, Fysio Utrecht, Fysiotherapeut Utrecht, Fysiotherapie centrum Utrecht.
Hierbij houdt de fysiotherapeut in Utrecht altijd rekening met meerdere factoren die invloed kunnen hebben op uw huidige klachten of op uw aanhoudende of terugkerende klachten. De fysio in Utrecht zal gebruik maken van de meest recente ontwikkelingen in de fysiotherapie, waar te denken valt aan meest recente literatuur en meest effectieve handelingen zoals mobilisaties of trainingsprincipes.
HOME Fystioherapie Ondiep.
Patiƫnten met zogeheten etalagebenen moeten standaard drie maanden gespecialiseerde fysiotherapie krijgen. Dat is de beste zorg en het levert bovendien op jaarbasis aanzienlijke besparingen op. Fysiotherapie Ondiep is onderdeel van Gezondheidscentrum Ondiep in Utrecht Ondiep Disclaimer Copyright Ontwerp en realisatie: BARTIC.

Contacteer ons