sportfysiotherapie eindhoven
 
Fysiotherapeut Eindhoven Joris de Bok solvo.nl.
Joris heeft naast de algemene opleiding Fysiotherapie ook specialisaties in Mckenzie, Mulligan, Sportfysiotherapie, Medical taping en Dry-needling. Voor verschillende behandelingen ben je als patiënt bij Joris aan het juiste adres! Joris wilde graag mensen helpen en beter maken, juist de mens achter de klacht boeit Joris enorm. Deze mens als individu motiveert Joris het meeste om elke dag weer naar zijn werk te gaan. Vroeger deed Joris veel aan sporten als voetbal en tennis, dit is helaas nu niet meer mogelijk. Om dit te compenseren is Joris veel op de golfbaan te vinden in zijn vrije tijd. Collega's' van FysioCompany Eindhoven.
privacy
Sport fysiotherapie eindhoven, sport fysiotherapie strijp, sport fysio eindhoven, sport fysio strijp Art Health.
Hij weet welke eisen een bepaalde sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en hij weet wat de motivatie van de sporters is. Ook bij ons vindt u een sportfysio in Eindhoven. Voor wie is sportfysiotherapie? Sportfysiotherapie is voor sporters en voor mensen die van plan zijn te gaan sporten.
Verkooptraining
Sportfysiotherapie FysioBraakhuizen.
Wij helpen je graag op weg naar blessurevrij sporten. Neem contact met ons op. Sluisstraat 7, 5666 AA Geldrop. 040 286 07 97. Papenvoort 1b, 5663 AC Geldrop. 040 286 07 97. JC Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven. 040 760 00 90.
rolluik dordrecht
Fysiotherapie Rinus Louwers in Deurne en Eindhoven.
Fysiotherapie Rinus Louwers is sinds kort een samenwerking gestart. http//www.fysiotherapielouwers.nl/wp-content/uploads/Logo-MX.jpg: 303 704 Bibi Louwers http//www.fysiotherapielouwers.nl/wp-content/uploads/logo.jpeg: Bibi Louwers 2017-06-02 131427: 2017-06-02 131427: Samenwerking MX Performance. Nieuwe vestiging in No.1 Fitness Bakel. 3 april 2017. Vanaf vandaag, 3 april 2017, opent Fysiotherapie Rinus Louwers.
deense kar
Boerrigter Fysiotherapie.
Boerrigter Fysiotherapie is een wetenschappelijke algemene fysiotherapiepraktijk met nadruk op orthopedische fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie Fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling is gebaseerd op een holistische benadering en op het bewegend functioneren in bewegingsketens. Progressie van behandeling is gebaseerd op principes van het motorisch leren en wordt in overleg met de patiënt opgebouwd naar functionele training, sportgericht of werkgericht. Wij hechten aan persoonlijke aandacht voor, een goede uitleg aan en samenwerking met de patiënt. Hans Boerrigter MScPT is werkzaam sinds 1981 als fysiotherapeut. Hij is in 2003 afgestudeerd als Master of Science in Physiotherapy aan de Faculteit voor Bewegings en Revalidatiewetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven. Hij was hiermee de eerste en tot 2007 de enige fysiotherapeut in Eindhoven met een universitaire graad in de Fysiotherapie.
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord Home.
Samenwerking met sportverenigingen. Contact en route. Gratis inloopspreekuur bij Sportfysiotherapie Eindhoven Noord. Op onze locatie aan de Atletieklaan in het gebouw van voetbalvereniging WODAN werkt onze sportfysiotherapeut King Shing Yan, ook onze manueel therapeut Wouter Oomen is aan SFEN verbonden.
Vergelijk 3 Sportmassage Sportfysiotherapie opleidingen, trainingen en cursussen in Eindhoven Springest.
account_circle Mijn Springest. phone 085 7440830. group In-company training. 3 Sportmassage Sportfysiotherapie trainingen, cursussen opleidingen in Eindhoven. Bekijk ook: Sportpsychologie Sportcoaching, Ayurveda, Voetreflexologie en Zwemonderwijzer. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag.
Home Fysiotherapie Park Forum.
Vul het formulier in, bel of app ons voor het maken van een afspraak. Fysiotherapie Park Forum Eindhoven. Fysiotherapie Park Forum is een praktijk waarbij kwaliteit, aandacht en service centraal staan. praktijk is gelegen in de wijk Meerhoven. In 2013 is de praktijk gestart als fysiotherapie Bosrijk maar.
Fysiotherapie Osteopathie Eindhoven Vijfkamplaan.
Wij zijn dagelijks aanwezig zowel overdag als in de avonduren voor fysiotherapie, osteopathie en begeleiding van sport bij lichamelijke klachten. sportFysiotherapie is in Eindhoven Vijfkamplaan mogelijk op.: Indien nodig kan in overleg met de therapeut afgeweken worden van de openingstijden.

Contacteer ons