fysiotherapie volendam
 
Plato Gezondheidscentrum Volendam Fysiotherapie.
De genezende kracht van zonlicht. Voor meer informatie over fysiotherapie bij Plato Volendam en Heerhugowaard: fysiotherapieplato.nl. Je goed voelen in een gezond lichaam. Bij gezondheidscentrum Plato vindt u een compleet aanbod gericht op herstel, sport en ontspanning in een prettige en ongedwongen sfeer.
3d pretecho
Home Duin Plus.
Meer dan 40 jaar ervaring. In 1979 startte Rob Duin de Praktijk voor Fysio-/ Manueel therapie Duin in een klein pandje op het wereldberoemde Doolhof in Volendam. In de daarop volgende jaren werd het team stap voor stap uitgebreid met meerdere erkende specialisten. Inmiddels is ons team groot genoeg om vrijwel iedere klacht te kunnen behandelen! Groot scala vakgebieden. Alle therapeuten van Duin zijn uitvoerig gediplomeerd en gecertificeerd. Zij volgen nog altijd en voortdurende opleidingen en cursussen om u nóg beter van dienst te kunnen zijn. Wij hebben dan ook een dermate allround vakteam een ideale combinatie van jong en iets ouder dat u voor bijna iedere fysiotherapie gerelateerde klacht bij ons terecht kunt.
banner
Home.
Kortom: In Volendam en omstreken vindt u bij fysiotherapie Douw en Tol de ervaren therapeuten die u nodig heeft voor herstel. Wij zijn een PlusPraktijk. Pluspraktijk is een keurmerk voor de kwaliteit van bedrijfsvoering, Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten.
sophos
Fysiotherapie Podoposturale Therapie Praktijk Volendam Podobrace.nl.
Naast de Fysiotherapie en Manuele therapie werd de Podoposturale Therapie toegevoegd als nieuw specialisme aan de eigen fysiotherapie praktijk. Rob Duin is inmiddels al ruim 30 jaar als sportfysiotherapeut NSF en de laatste jaren als hoofd van het Medisch team betrokken bij Handbalvereniging en meervoudig landskampioen HV Volendam.
webinar
28 fysiotherapeuten in Volendam.
Aantal waarderingen laag hoog. Fysiotherapie Peter Tuyp, Volendam. Fysiotherapie Plato, Volendam, Volendam. Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Duin, Volendam. Kirchhoff Fysio, vestiging Volendam Sportcentrum Atlas, Volendam. Fysiotherapie Plato, Volendam, Volendam. Fysiotherapie De Buitenpraktijk, Volendam. Kernpraktijken fysiotherapie de Garage, Volendam.
Dukaton Volendam Homepage.
Volendam: Kernpraktijken.
Sinds een aantal jaren zijn wij, met onze collega Kernpraktijken, PlusPraktijken bij Achmea. PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Fysiotherapie de Garage Volendam.
Zijn onze leden op de hoogte van de afspraken met Fysiotherapie Volendam? ZVV Volendam.
De samenwerking tussen ZVV Volendam en Fysiotherapie Volendam bestaat alweer 5 jaar. Alle spelers van ZVV Volendam kunnen binnen 24 uur bij Fysiotherapie Volendam terecht voor een eerste consult. Alle spelers van ZVV Volendam kunnen binnen 24 uur bij Fysiotherapie Volendam terecht voor een eerste consult.
Independer.

Contacteer ons