fysiotherapie utrecht
 
Fysiotherapiepraktijk Balijelaan Utrecht.
Fysiotherapie is er op gericht om uw lichamelijk functioneren te herstellen, te verbeteren of te onderhouden. U zult merken dat onze behandelingen bijdragen aan de kwaliteit van uw leven. Heeft u een stijf of geblokkeerd gewricht, dan kan de manueel therapeut dit behandelen met een mobilisatie of manipulatie.
psychotherapie utrecht
Fysio-Fit Home Bekijk ons fysiotherapie aanbod in Utrecht.
Sensorische integratie therapie. Afspraak voor fysiotherapie. Welkom bij Fysio-Fit Utrecht. Voor direct contact bel: 030 299 3033, u kunt ook een WhatsApp sturen op 06 55 13 70 14 Voor het maken van een afspraak kunt u inloggen op het patiëntenportaal.
fysiotherapie breda
Fysio HD Fysiotherapiepraktijk Utrecht.
Hubert Duyfhuysstraat 7, Utrecht. Hoe kunnen wij u helpen? EEN AFSPRAAK MAKEN. MEER LEZEN OVER DE BEHANDELINGEN. MEER LEZEN OVER ONZE THERAPEUTEN. Actief in GEZ. Als praktijk zijn we actief in de buurt. We zijn onderdeel van de GEZ geïntegreerde eerstelijns zorg wat betekent dat we samenwerken met andere hulpverleners in de wijk. Hierdoor kunnen we de zorg steeds beter afstemmen op uw behoeftes. Contract met alle zorgverzekeringen. Onze praktijk heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeringen. Ben je verzekerd voor fysiotherapie?
utrechtzorg vacatures
Praktijk Blauwkapelseweg voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Haptotherapie, Kidd Kiss en fitness te Utrecht Wittevrouwen.
Onze praktijk voor fysiotherapie, dry needling, manuele therapie, KISS/KIDD, haptonomie en haptotherapie is gevestigd op de hoek van de Blauwkapelseweg en de Gildstraat, achter de bloemenkiosk. Dit is in de wijk Wittevrouwen tegenover het Griftpark. Vroeger was in dit pand een bakkerij gehuisvest, de wachtkamer was de winkel en in onze keuken zijn nog authentieke elementen terug te vinden.
personal trainer utrecht
Paramedicum Gezondheidsmanagement.
Paramedicum GezondheidsManagement aan de Bekkerstraat 118 en 120 in Utrecht, is een modern en innovatief gezondheids-centrum. Twaalf topspecialisten met persoonlijke aandacht staan voor u klaar. Paramedicum: uw gezondheid verdient onze zorg. Lees wat wij doen. 12 disciplines onder één dak. Fysiotherapie en training.
haptotherapie utrecht
Fysiofabriek Nr. 1 in Maatwerk voor Fysiotherapie Utrecht.
1 in Maatwerk voor Fysiotherapie Utrecht. MAAK EEN AFSPRAAK LEES VERDER. WIE ZIJN WIJ. Fysiofabriek is een no nonsens fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in sportfysio en manuele therapie voor de actieve mens. Fysiofabriek is de nr. 1 in maatwerk voor fysiotherapie. Snel een diagnose en een passend behandelplan!
fysiotherapie rotterdam noord
Fysiotherapie Utrecht Oost Het Centrum voor Gezondheid, Beweging en Sport in Utecht Fysiotherapie Utrecht Oost.
Informatie voor uw eerste afspraak. Nu altijd de gegevens van uw fysiopraktijk bij de hand op uw mobiele device met de Fysiotherapie Utrecht Oost Web App. Zo snel mogelijk contact om met de beste begeleiding van onze fysiotherapie specialisten beter worden.
haptotherapie utrecht
Fysiotherapie Utrecht Galgenwaard Fysiotherapie de Klerk.
In 2008 heeft Cindy de Klerk een fysiotherapie praktijk overgenomen in Utrecht, en die de naam Fysiotherapie De Klerk gegeven. Monique de Klerk. Monique de Klerk is sinds 2008 werkzaam in de fysiotherapie praktijk en is mede-eigenaar van de praktijk sinds 2012.
fysiotherapie putten
Fysiotherapie Gezondheidscentrum Oog in Al.
U neemt bij klachten zelf contact op met de fysiotherapeut voor een afspraak. Dit heet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie DTF. Wat kunt u verwachten van een behandeling bij de fysiotherapeut? In de meeste gevallen is de werkwijze als volgt.: Screening en intake.
personal trainer utrecht

Contacteer ons