fysiotherapie haarlem
 
psychotherapie amsterdam - Praktijk voor psychotherapie.
Lid NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Copyright 2017 Psychiater Amsterdam Website door Bureau Feith B.V.
De Fysiotherapeuten.
De praktijk voor fysiotherapie is onderdeel van het Gezondheidscentrum Zuid-West alwaar ook huisartsen, een apotheek, een psycholoog, een tandarts en verloskundigen zijn gevestigd. Op die manier hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Vanaf 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus voor een bezoek aan ons geen verwijsbrief van uw huisarts meer nodig. Bij uw eerste bezoek voeren wij eerst een screening uit om vast te stellen of u met uw klacht bij ons terecht kunt. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij u doorsturen naar uw huisarts. 2014 EN Haarlem. Meer artikelen
douchewand
Fysiotherapie en manuele therapie haarlem Blom Therapeuten.
Als u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen heeft, belt of mailt u ons dan gerust of vul het contactformulier in. Voor meer informatie gaat u naar. Manuele Therapie Fysiotherapie. Blom Therapeuten, sinds 1976 Fysiotherapie en Manuele Therapie in Haarlem!
fondsen
Fysiotherapiepraktijk Noorder Spaarne Fysiotherapie Haarlem.
In onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem kunnen wij u van dienst zijn op vele gebieden. Naast onze algemene fysiotherapeuten kunnen ook onze specialisten op het gebied van manueletherapie, psychosomatische en bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie., oedeemtherapie, geriatrie fysiotherapie, u behandelen. Daarnaast kunt u ook een consult krijgen van onze echografist, GZ-psycholoog of diƫtiste.
prive telegraaf
Fysiotherapie Spaarneboog Haarlem.
Wij zijn het juiste adres voor fysiotherapie Haarlem en omstreken. Bij ons kan u terecht voor behandeling van fysieke klachten. Wij zoeken met u naar een oplossing van de klachten. Dit kan door manuele verrichtingen of massage maar ook door oefentherapie.
probiotica zwanger
Marsmanplein Haarlem Fysiotherapie Haarlem-Noord.
Fysiotherapie Haarlem-Noord heeft ook nog praktijkruimtes op Muiderslotweg 113 en Rijksstraatweg 271, vanwege de enorme vraag bij deze locaties vanuit de buurt. maandag tot donderdag: van 8.00 tot 21.00 uur. vrijdag: van 8.00 tot 18.00 uur. 2025 DV Haarlem. Tel 023 5252814.
fysiotherapie breda
Leidsevaart Fysiotherapie.
2014 HG Haarlem. Telefoon en faxnummer.: T: 023 532 48 26. F: 023 534 12 59. Klik hier voor uw online aanmelding fysio en manueel therapeutische behandeling. Copyright 2017 Leidsevaart Fysiotherapie T: 023 532 48 26 F: 023 534 12 59 E: info@fysiotherapieleidsevaart.nl.
Fysiotherapie Haarlem Sport Revalidatiecentrum Kennemerland.
Wij zijn bovendien een Achmea Pluspraktijk. Dit houdt in dat onze praktijk voldoet aan extra kwaliteitseisen, opgesteld door Achmea Zorg. peter Fysiotherapie Haarlem 02.22.2014. Studenten fysiotherapie doen ervaring op voor China. SRK ook voor internationale fysiotherapie opleiding! Oefeningen om fit de zomer door te komen.
Fysiotherapie Praktijk Rijksstraatweg.
FYSIOTHERAPEUT MANUEEL THERAPEUT. Femke is een ervaren fysiotherapeut bewegingsspecialist en manuele therapeut wervelkolomspecialist die al vele jaren in Haarlem werkzaam is en maakt sinds 1 januari deel uit van ons team. In de loop der jaren heeft ze zich naast haar werk als algemeen fysiotherapeute gespecialiseerd in spier en/of gewrichtsklachten van de wervelkolom nek, boven en lage rugklachten. Daarnaast heeft ze ruime ervaring en opleiding in het behandelen van arbeidsgerelateerde klachten zoals RSI KANS: klachten aan de nek arm en/of schouder. Ze beoordeelt indien nodig en gewenst de werkplek aan de hand van fotos, eventueel op aanvraag op locatie. Sinds een paar jaar werkt ze ook als mindful fysiotherapeut/trainer, waarbij ze zowel individueel als in groepsverband mindfulnesstrainingen verzorgt. Ook voor cliƫnten die particulier komen en geen lichamelijke klachten hebben. Mindfulnesstraining kan binnen de fysiotherapie ingezet worden voor het verbeteren van de bewegingskwaliteit, verhogen van het lichaamsbewustzijn, ter vermindering van stress gerelateerde klachten, vermindering van chronische pijn en het op een andere manier leren omgaan met pijn, stress of angsten.
Fysiotherapie en echografie in Haarlem.
Hierdoor kunnen we beter bepalen hoe en hoelang uw fysiotherapie traject gaat duren. FysioEchografie heeft een netwerk van aangesloten fysiotherapie praktijken in Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam waar mee wordt samen gewerkt. Verdieping van blessures en welke rol echografie door de fysiotherapeut daarin speelt.

Contacteer ons