fysiotherapie eindhoven woensel
 
Home Fysiotherapie Airborne.
Voor iedere klacht een remedie. Bij Fysiotherapie Airborne hebben we ruim 15 jaar ervaring binnen de fysiotherapie, hierdoor is elke klacht ons bekend en kunnen wij u uitstekend behandelen. Een fysiotherapeut is dè deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Hij/zij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden in hun bewegen door pijn of ander ongemak. Ook kunt u bij een fysiotherapeut terecht voor preventieve behandelingen om zo klachten te voorkomen. Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum aan de Airbornelaan te Eindhoven.
fysiotherapie
Fysiotherapie Paramedisch Centum Eindhoven Home.
Het Paramedisch Centum te Eindhoven bestaat uit fysiotherapie in samenwerking met logopedie, osteopathie en podotherapie. Wij zij gevestigd op de Dr. Cuyperslaan 86 in het pand van de fa. U kunt ons vinden op de eerste verdieping via lift en trap te bereiken.
fysiotherapie eindhoven
Sens Beweegt Je EIndhoven.
Bij Sens beweegt je kan je terecht voor oefentherapie, fysiotherapie, Sense zwanger, mindfulness, runningtherapie en Sens in bedrijf. Sens beweegt je helpt je bij het verbeteren van je gezondheid en vitaliteit. We leren je wat je zelf kunt doen om pijn en ongemak te verminderen.
pretecho druten
Bruning fysiotherapie Eindhoven winkelcentrum Blixembosch Woensel Noord, Ouverture.
Wij zijn een jonge, dynamische en professionele fysiotherapiepraktijk, met tal van specialisme, gelegen in winkelcentrum Blixembosch, Woensel Noord te Eindhoven. ORCA Video Analyse. Bij Bruning fysiotherapie Eindhoven behandelen wij rugklachten op basis van de behandelprotocollen van het Spine Joint Centrum uit Rotterdam.
recovery
Praktijk voor Fysiotherapie B-SIS Fysiotherapie.
Fysiotherapeut Brooijmans, F.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. Post HBO Cursusdata najaar 2017. Knie I: 14 en 23 september 2017. Knie II: 9 en 18 november 2017. Schijf je nu in. 5628 TE Eindhoven. Telefoon: 040 202 50 87. Fysiotherapie is beter dan operatie.
Alle fysiotherapeuten in Eindhoven, zoek een fysiotherapeut.
Fysiotherapeuten in Eindhoven 55 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Brussellaan 2 c. Brussellaan 2 c. Catharina Ziekenhuis, tav. Beweging Therapie; MTS v. Fysiotherapie en Man.therapie Tongelre. Fysiotherapie Woensel Noord. Fontys Hogescholen Opleiding Fysiotherapie. Fysio Fitness Kastelenplein.
Home Activum.
De fysiotherapeuten van Activum Fysiotherapie kunnen u helpen om van uw klachten af te komen. Door jarenlange ervaring en door veelvuldige bij en nascholing kunnen wij u een optimale behandeling en begeleiding bieden die voldoet aan de huidige inzichten en eisen.
Fysiotherapie de Jong Fysiotherapie de Jong.
5622 KX Eindhoven. TELEFOON 040 244 40 53. MAANDAG 08.00 21.00 uur. DINSDAG 08.00 21.00 uur. WOENSDAG 08.00 20.30 uur. DONDERDAG 08.00 21.00 uur. VRIJDAG 08.00 18.30 uur. ALL RIGHTS RESERVED. FYSIOTHERAPIE DE JONG. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.
Fysiotherapie Muzenlaan / Cassandraplein Fysiotherapie krijgt U weer in beweging.
Sinds kort woon ik in de omgeving van Eindhoven. Gedurende mijn opdeling heb ik onder andere stage gelopen bij Archipel en Libra Revalidatie en Audiologie, locatie Blixembosch. Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij fysiotherapiepraktijk Muzenlaan/Cassandraplein. Naast fysiotherapeutische behandelingen begeleid ik ook de medische fitness groepen. Hierbij bestaat de mogelijkheid voor cliënten om onder begeleiding een eigen trainingsprogramma te volgen. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek met paardrijden. Voorheen reed ik regelmatig wedstrijden maar momenteel rijd ik enkel nog recreatief. Mocht u meer over mij willen weten of vragen hebben, dan kunt u mij altijd aanspreken in de praktijk. Presentatie Incontinentie Problematiek. Door: Desiree van der Heyden, fysiotherapeut. Locatie: Fysiotherapie Cassandraplein.

Contacteer ons