cura fysiotherapie
 
Cura Fysiotherapie in Hoofddorp.
2132 MK Hoofddorp. Bij deze fysiotherapiepraktijk te Hoofddorp kunnen patiënten zich naar keuze eventueel ook zonder een verwijzing van de arts vanwege pijn aan hun wervelkolom, schouders, ledematen, knieën, buik, bekken, gewrichten en dergelijke pijnklachten laten behandelen met één van onderstaande therapieën.: Bij Cura Fysiotherapie in Hoofddorp zijn de volgende manueel therapeuten en fysiotherapeuten werkzaam.:
probioticum
CURA Fysiotherapie.
Voor onze sportfysiotherapeuten betekent dit het verzorgen van snelle diagnostiek, behandeling en/of advisering over de te ondernemen maatregelen bij blessures en het verzorgen van aanvullende kracht en conditietraining. CURA Fysiotherapie verzorgt ook de basketballspecifieke kracht en conditietraining voor diverse selectieteams.
chalet huren texel
Meer Med Clinic Meer Med Clinic.
Meer Med Clinic heeft álle mogelijke specialisaties in huis zoals Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Dry Needling en Shockwave. Meer Med Clinic. U bent hier: Meer Med Clinic. Meer Med Clinic. De Meer Med Clinic is hét sport medisch centrum van de Haarlemmermeer! De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen en cardiologen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondheidszorg combineren. Of u nu topsporter bent, op recreatief niveau sport, of beweegt om gezondheidsredenen, de Meer Med Clinic biedt u alle specialisten onder één dak voor kwaliteit op het gebied van diagnostiek, behandeling, post-operatieve revalidatie en/of preventief advies en training! De Meer Med Clinic is gevestigd in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp en is een initiatief van Fysio Cura Plaza en de Performance Group in samenwerking met het Spaarne Gasthuis, PACA en Lijfstijl Centrum Hoofddorp.
woz waarde opvragen
Cura Fysiotherapie in Hoofddorp Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Geriatrische fysiotherapie Geriatrie Fysiotherapie/h3 div De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen die te maken hebben met complexe problematiek. Niet alleen mensen met een hoge biologische leeftijd, maar ook mensen die door een ziekte, bijvoorbeeld Parkinson, verschijnselen vertonen van ouderdom, kunnen bij de geriatriefysiotherapeut terecht./div /div" data-placementtop" title."
exclusieve vloerkleden
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
oplaadpunten
Fysio Cura Plaza, locatie Hoofddorp, Hoofdweg Hoofddorp.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 8 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Fysio Cura Plaza, locatie Hoofddorp, Hoofdweg, Hoofddorp. Zorginstelling Fysio Cura Plaza, locatie Hoofddorp, Hoofdweg, Hoofddorp. Zorginstelling Fysio Cura Plaza, locatie Hoofddorp, Hoofdweg, Hoofddorp.
RVS
Fysio Cura Plaza Fysio Cura Plaza.
Alle fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza zijn geregistreerd bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF en CKR geregistreerd. Fysio Cura Plaza. U bent hier: Fysio Cura Plaza. Fysio Cura Plaza biedt een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapie in combinatie met intensieve multidisciplinaire samenwerking met o.a.

Contacteer ons