fysiotherapie steenwijk
 
Fysiotherapie Sternheim.
De vergoedingen voor fysiotherapie in 2017 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Deze informatie is overzichtelijk geplaatst op de. Bovendien is er ook een artikel gepubliceerd over welke zorgverzekeraars. nog onbeperkt fysiotherapie vergoeden in 2017 en wat de voorwaarden zijn.
douchecabine
Sportinn.
Door deze samenwerking kunnen sporters van SPORTINN en hun gezinsleden bij dreigende blessures en/of fysieke ongemakken zich melden bij de collegae van PMC Steenwijk voor advies, onderzoek en behandeling. Kijk op de website: www.pmcnederland.nl of bel met het secretariaat 0522-247114. Genoeg gefietst, bewogen op muziek of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf. De moderne sauna's' en zonnebanken van Sportinn bieden je alle mogelijkheden om volledig te ontspannen. SAUNA, TURKS STOOMBAD ZONNEBANK. Een steuntje in de rug! Lukt het even niet alleen of ben je op zoek naar technische begeleiding? Sportinn biedt haar klanten begeleiding en zorg op maat door fysiotherapie, personal trainers en personal coaches in huis aan te bieden.
makelaar breda
Hogewal Fysiotherapie en Manuele Therapie Hogewal.
Fysiotherapie effectief bij lumbale stenose. Onze praktijk is sinds 2007 gevestigd aan Hogewal 2, bij de parkeerplaats aan de Gasthuispoort in Steenwijk. De praktijk wordt geleid door de maatschap, bestaande uit de therapeuten Ruud van Brevoort, Tony Degenkamp en Marieke Woudstra.
detective
Kinderfysiotherapie in Steenwijk.
Naast de nieuwe praktijk in Steenwijk zijn er ook speciale kinderfysiotherapieruimten in de bestaande praktijken in Havelte en Wolvega. Vanessa en Inge zijn beiden gedipl omeerd kinderfysiotherapeuten, B.I.G.-geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder en Jeugdgezondheidszorg NVFK en opgenomen in het Kwaliteitsregister CKR van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie KNGF.
roundup verboden 2018
Home Maatschap Fysiotherapie Steenwijkerwold.
Wat doen wij. Welkom op de website van de praktijk voor Fysiotherapie Steenwijkerwold. Gevestigd in het nieuwe dorpshuis Hoogthij in Steenwijkerwold. sport gerelateerde klachten. Kijk verder op onze site voor meer informatie over ons, wat we doen en de behandelmogelijkheden.
Fysiotherapie Avanty Lifestyle.
Like onze facebookpagina. 6 vind ik leuks, 6 reacties 1 dag geleden. Avantysteenwijk BodySupport GezondeLifestyle Weekmenus Makkelijkerkunnenwehetnietmaken. 5 vind ik leuks, 0 reacties 3 dagen geleden. Vind ons op Facebook! vrijdag: 09.00-21.30 uur. zaterdag: 09.00-12.30 uur. zondag: 10.00-12.30 uur. 8331 EA Steenwijk.
www.fysioplusbonaparte.nl Home.
FysioPlus Bonaparte @FysioPBonaparte kinderobesitas stichtingopkop accrete steenwijk afvallen ouders steenwijkerland t.co/6A3xzvKDm2 Reageer Retweet Favoriet 2 Oct. FysioPlus Bonaparte @FysioPBonaparte beweegprogramma voor kinderen met houdingsklachten accrete steenwijk basisscholen fysiotherapie appnek: 0 t.co/yqBNxH8dC9 Reageer Retweet Favoriet 1 Oct. FysioPlus Bonaparte, Wissel 1, 8331LK Steenwijk.
Praktijk Roodakker Praktijk voor Fysiotherapie en Osteopathie. Therapeutische Praktijk Roodakker, praktijk voor fysiotherapie en osteopathie.
Marvin Roodakker is in 2014 afgestudeerd aan The International Acadamy of Osteopathy te Gent en is geregistreerd als Osteopaat D.O. Op deze site vindt u meer informatie over de verschillende behandeldmogelijkheden binnen. Locatie: Oostwijkstraat 19, 8331 EA Steenwijk. Locatie: Kornputsingel 36, 8331 JV Steenwijk.
Website van de Praktijk voor Fysiotherapie Henny Biemans Welkom.
De praktijk voor fysiotherapie Henny Biemans is gevestigd in Zuidveen en in Steenwijk. De praktijk is gevestigd op twee locaties. Op de Burg.G.W.Stroinkweg 102 is de praktijk gevestigd met 2 behandelkamers en een oefenzaal, op de Kallenkoterallee, in gezondheidscentrum de Allee, is een behandelkamer aanwezig.

Contacteer ons