fysiotherapie leiden
 
Home Fysiotherapiepraktijk.
Zaterdag: 8.30 11.30 uur. Mussenplaats 1, 2317WB Leiden. Merendonk 174, 2317XW Leiden. Onze voorkeur gaat uit naar contact via de mail om onderbrekingen tijdens de behandelingen te beperken. Nu aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Fitkids Leiden doet mee aan de Leiden Marathon.
verjaardagstaarten
Welkom Fysiotherapie Vondellaan Leiden.
Van harte welkom op de webpagina van Fysiotherapie Vondellaan Leiden, voorheen bekend als Avis Fysiotherapie en al jaren een begrip in Leiden. We zijn gevestigd in gezondheidscentrum Vondellaan in Leiden. Al onze therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteit Register CKR van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie KNGF en zijn BIG-geregistreerd.
Philips lampen
Corpus Mentis Centrum voor Fysiotherapie Wetenschap Leiden Fysiotherapie Leiden.
U bij Corpus Mentis, Centrum voor Fysiotherapie Wetenschap in Leiden direct terecht kunt voor uw klachten.; De fysiotherapeuten van Corpus Mentis Fysiotherapie in Leiden een van de eerste fysiotherapiewetenschappers in Nederland waren.; Bij Corpus Mentis, Fysiotherapie in Leiden reanimatiecursussen gevolgd kunnen worden.;
wimperextensions
Alle fysiotherapeuten in Leiden, zoek een fysiotherapeut.
1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Leiden 26 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. AVIS fysio en manuele therapie. Vondellaan 35 Ac. Vondellaan 35 Ac. Centrum voor Fysiotherapie. Cornelis Schuytlaan 7. Cornelis Schuytlaan 7. van Blijswijk Fysiotherapeut.
certification
MAJA/CLINIC Orthopedie Fysiotherapie voor schouderklachten.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Bel de MAJA/CLINIC gratis 085-0401150, whatsapp naar 06-30824792 of mail naar info@maja.clinic. Gratis advies Afspraak maken. De MAJA/CLINIC Orthopedie Fysiotherapie in Leiden is te vinden op ZorgkaartNederland, het online platform voor consumentervaringen in de zorg.
Oude Rijn Fysiotherapie Leiden Praktijk.
de Singel Fysiotherapie. 2316 JA Leiden. U bent nu hier: Home Praktijk. Chronische pijn en vermoeidheid. Oude Rijn Fysiotherapie heet vanaf nu de Singel Fysiotherapie. Wij zijn verhuisd naar gezondheidscentrum de Singel aan de rand van het centrum van Leiden.
Wie is Visser Fysiotherapie Leiden.
Wie zijn wij? Visser fysiotherapie en sport is een HKZ gecertificeerde top praktijk, in 2017 bestaat de praktijk 40 jaar. Al 40 jaar is de praktijk een begrip in Leiden en omstreken is. Van een éénmanspraktijk zijn we uitgegroeid tot een dynamische praktijk met twee vestigingen in Leiden.
Doortast in Leiden. Fysiotherapie, acupunctuur, osteopathie. 071-5230185.
We hebben met alle zorgverzekeraars fysio zorgcontracten afgesloten en voor de meeste zorgverzekeraars zijn wij pluspraktijk / topzorgpraktijk. Deze certificaten gelden voor fysiotherapie en zijn niet van toepassing op acupunctuur en osteopathie. Doortast, Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Sport-Revalidatie. 2316 ZZ Leiden.
Fysiosport Leiden.
Maak kennis met ons brede aanbod. fysiotherapie specialisaties en fysio sport! FysioSport Leiden is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Gouda en Reeuwijk Welkom bij FysioSport Leiden. Waarom kiest u voor FysioSport Leiden? Altijd de juiste behandeling. Uw behandeling stemmen wij af op uw klachten.

Contacteer ons