fysiotherapie enschede
 
Fysiotherapie Enschede met een persoonlijke benadering FysioMedics.
online afspraak maken. Gratis fysiotherapie in Enschede? Onze gratis fysiotherapie is toegankelijk tijdens de inloopspreekuren. De FysioMedics inloopspreekuren vinden plaats op onze locatie aan de Deurningerstraat in Enschede. Je kan tijdens de aangegeven tijden bij ons terecht voor een gratis screening en bijpassend advies.
nieuwe sigaret
Fysiotherapie Twek A.N.M. van der Meulen.
Mijn naam is Annelies van der Meulen sinds 1980 werkzaam als algemeen praktiserend fysiotherapeute. Ik ben afgestudeerd aan de Acedemie voor Fysiotherapie te Enschede, tegenwoordig de opleiding voor Paramedische Studies bij Saxion Hogeschool te Enschede. Hiermee heb ik nog nauwe contacten middels de stage die we in de praktijk verlenen aan studenten fysiotherapie sinds 1997.
decis concentraat
Fysio en manuele therapie Klaas van Haeringen.
van Veenlaan 86 7543 AB Enschede 0534773131 info@kvanhaeringen.nl. Praktijk voor Fysio en Manuele therapie Klaas van Haeringen. Missie en Visie. Tarieven en betalingen. Uw waardering voor ons. Fysio op haptonomische basis. Medical Taping Concept. Aanmelden voor behandeling. Missie en Visie.
tandenbleken rotterdam
Home FysioTwente.
Samen beter worden in beweging. FysioTwente is een jonge, groeiende praktijk voor fysiotherapie in Enschede die uitstekende zorg biedt aan zijn klanten. Met een groep enthousiaste fysiotherapeuten willen wij een zo prettig mogelijk bezoek aan de fysiotherapeut garanderen. FysioTwente onderscheidt zich van andere praktijken door de verschillende specialisaties, een goede samenwerking met andere disciplines en een zeer persoonlijke aanpak en hiermee zorg op maat garanderen.
vlonderschroeven
Fysiotherapie Larink Enschede.
De praktijk is sinds 1974 gevestigd aan de Steenweg. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten. In de afgelopen jaren heeft een ieder van ons zich gespecialiseerd op een bepaald deelgebied binnen de fysiotherapie, om zo optimale aan de zorgvraag van vandaag te kunnen voldoen.

Fysiotherapie Enschede Centrum Begrip voor onbegrepen klachten. Op deze site willen wij u informeren over de manier waarop wij werken in onze fysiotherapiepraktijk en welke specialisaties wij u kunnen bieden. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat lichamelijke klachten niet altijd medisch verklaarbaar zijn.
Fysiotherapie Enschede FysioHolland Twente.
Lees meer over de vergoeding voor fysiotherapie. Gespecialiseerde fysiotherapie in Enschede. Onze fysiotherapeuten in Enschede zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden, waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, bewegingswetenschappen, fysiotherapiewetenschappen en neurorevalidatie. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van verschillende methoden zoals: oefentherapie, manuele mobilisaties, massage, functionele training, Dry Needling, ARP en ontspanningsoefeningen.
Fysiotherapie Stroinkslanden welkom.
GEEN VERWIJZING Voor fysiotherapie heeft u geen verwijzing van een arts nodig, behalve als de behandeling aan huis moet plaatsvinden, of er vergoeding vanuit de basiszorg kan plaatsvinden. Algemeen Uw eerste afspraak Drie soorten behandelingen Vergoeding Kwaliteit Qualizorg beoordeling Verbijzonderingen en Specialisaties Bekkenklachten Zwangerschapsfysio Fysiotherapie voor ouderen Kinderfysiotherapie Peuter / kleuter GYM Oedeemtherapie Oncologie Manuele therapie MsKenzietherapie Ontspanningstherapie Ademhalingstherapie Sportfysiotherapie. FYSIOTHERAPIE STROINKSLANDEN Veldhoflanden 86, 7542LX Enschede, tel: 053 4766339.
Rene Polman.

Contacteer ons