fysiotherapie heerlen
 
Fysiotherapeut Heerlen Alle fysiotherapeuten in de plaats Heerlen.
Stessen Ruijters Vongehr Naast fysiotherapie en manuele therapie kunt u bij ons terecht voor de volgende behandelingen: McKenzie therapie Kiss-therapie Medische fitness Bekkenbodemproblematiek Fysiotherapie bij ouderen geriatrie. Bekijk volledig profiel. Limburg Heerlen Google maps. Parallelweg 30, 6411 ND Heerlen Limburg.
autoverhuur apeldoorn
Fysio Schambergen Fysiotherapie Heerlen en Kerkrade ZwangerFit Heerlen Bekkenfysiotherapie Maastricht Op zoek naar een fysiotherapeut in Kerkrade?
Waarom kies jij voor de fysiotherapeuten van Fysio Schambergen? Gratis vrijblijvend consult bij pijn en klachten. Direct een afspraak maken. Specialisaties waar jij op zoek naar bent.: Bekkenfysiotherapie: wordt aangeboden in Kerkrade en Maastricht. Zwangerfit: zwangerschapscursus inclusief aquatraining in Heerlen bij Zumum. ORIGENE rugklachten behandelmethode. Fysiotherapie bij duizeligheidsklachten.
fysiotherapie heerlen
Fysiotherapie Kemps.
Fysiotherapie Kemps heeft contracten met alle zorgverzekeringen. Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn in de praktijk staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en in de desbetreffende specialisme registers. Wij zijn werkzaam op twee locaties in parkstad. Onze hoofdvestiging is gelegen in de wijk Zeswegen te Heerlen en daarnaast hebben wij nog een vestiging gelegen in de zorginstelling Parc Imstenrade te Heerlen.
douchewanden
Homepagina Fysiotherapie Heerlen Noord.
Gecertificeerde kwaliteit van zorg. Fysiotherapie Heerlen Noord is een praktijk met drie vestigingen in Heerlen Noord, waarbij een actieve en persoonlijke benadering van de patient al 40 jaar centraal staat! Fysiotherapie Heerlen Noord helpt je weer bewegen! Wie zijn wij?
bosch koffiemachine
Fysio MSP Fysiotherapeutenmaatschap Lahaye en Schmetz Heerlen.
In de Wijk. Welkom bij Fysiotherapeutenmaatschap Lahaye en Schmetz. Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie in MSP. Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig te Heerlen. 6415 HM Heerlen. Tel: 045 5720753. Copyright 1965 2017 Fysio MSP Webdesign Hosting Parkstad.com. Back to top.
Specialisaties bij Heerlerbaan Fysio Heerlen.
Specialisten bij Fysiotherapie Heerlerbaan. Heeft de opleiding fysiotherapie in Heerlen gevolgd en is na zijn afstuderen in Duitsland gaan werken. Hij was daar werkzaam in een grote praktijk met bijbehorend fitnesscentrum en een ambulant revalidatiecentrum. Sinds 2000 is hij weer terug in Heerlen.
Independer.
Melanie Beumer-Schillings Praktijk voor Bekkenfysiotherapie.
En ik heb een praktijkruimte in Heerlen, aan de Johannes XXIII Singel 4 en in Grevenbicht in de Schoolstraat 25. Na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut, heb ik een 3-jarige opleiding Master Bekkenfysiotherapie in 2013 met goed gevolg afgesloten. Master Bekkenfysiotherapeuten zijn wetenschappelijk geschoold en op de hoogte van de meest effectieve onderzoeks en behandelmogelijkheden. Met dit specialisme ben ik opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister CKR van het KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
REGTOP FYSIOTHERAPIE in HEERLEN: Uw Praktijk Online regtop fysioregtop fysiotherapie heerlen manuele therapie.
Pre en Postoperatieve Fysiotherapie. Online inschrijfformulier klik hier. Gratis Inloopspreekuur Sportblessure. Longfonds maakt documentaire over COPD. Lichaamsbeweging en verbetering van zicht meest effectief bij valpreventie. Meer diabetes en hart en vaatziekten door nachtdiensten. Zo leert Google computers menselijke beweging herkennen. Powered by Pharmeon. Franciscusweg 65a 6416EV HEERLEN T: 045 5713343 F: 045 5743518.

Contacteer ons