fysiotherapie dordrecht
 
Janssen de Jong Fysiotherapie.
Ook wij hebben nu een eigen facebook pagina Fysiotherapie Janssen de Jong. Via facebook wordt u ook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het laatste nieuws van onze praktijk. Ook zal iedere week een leuk en interessant nieuwtje op ons vakgebied van de fysiotherapie geplaatst worden. 3328 CN Dordrecht.
Rijschool Leiden
Start.
Fysiotherapie bij oncologie. Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders. Behandeling is mogelijk zowel met als zonder verwijzing van huisarts of specialist. Wij behandelen volgens afspraak. Openingstijden dagelijks 06.30 22.00. 078 616 44 08. Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u ook via email.
taxi groningen
Home FysioDordt e.o.
De Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht en Omstreken u.a, kortweg FysioDordt e.o. genaamd is een samenwerkingsverband van 1-ste lijns fysiotherapeuten in Dordrecht en is opgericht op 11 augustus 2011. Het doel van FysioDordt e.o. is kwalitatief goede, innovatieve en uniforme fysiotherapeutische producten en/of diensten aan te bieden.
Rijschool Utrecht
Fysique Fysiotherapie fysique.
Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportrevalidatie. Fysique ondersteunt een actief herstel. Dat houdt in dat we cliënten op een actieve manier behandelen en begeleiden. Deze actieve houding vragen wij ook van onze cliënten, welke nodig is om een optimaal resultaat te behalen.
Rijschool Haarlem
Home Eureka fysiotherapie.
Een tweede locatie voor Eureka Fysiotherapie in de Stadspolders. Per 1 november 2016 op woensdag en donderdag. Verloskundig centrum Lucina. 3315 TD Dordrecht. Alles onder één dak om uw blessure te behandelen. Diëtisten Aafje Dordrecht. Webmaster: Bluepoint eCommerce. Copyright 2016 Eureka Fysiotherapie.
tuinhuisje bouwen tekening
Fysiotherapie Spaans van Leeuwen.
Daarnaast zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Spaans van Leeuwen allen BIG geregistreerd en staan zij ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF Koninklijk Nederlands genootschap voor Fysiotherapie De fysiotherapeuten en de handtherapeuten van Fysiotherapie Spaans van Leeuwen zijn van mening, dat het voor het herstel van klachten van het bewegingsapparaat belangrijk is om goede uitleg te geven.
opleiding fysiotherapie eindhoven
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Vitaliz Het Waterwiel. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Wielwijk in de leeftijd van 55 jaar en ouder.
Fysiotherapie Dordrecht. De specialist in bewegen Gezondheidscentrum stationsplein.
Klik hier voor meer informatie. Fysiotherapie Stationsplein Dordrecht. Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Sinds 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijzing van een huisarts of specialist! Mocht de fysiotherapeut het raadzaam achten de huisarts te raadplegen dan zal u dit worden medegedeeld.
Fysiotherapie Dordrecht.
Het kan gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, maar ook een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of ouderdom kunnen het resultaat van lichamelijke klachten zijn waarbij fysiotherapie hulp kan bieden. Fysiopraktijk Fysiolokaal heeft drie vestigingen in Dordrecht waarbij er diverse behandelmethodes worden aangeboden om u van uw klachten af te helpen.

Contacteer ons