fysiotherapie dordrecht
 
Praktijk aan de Dijk Dordrecht.
Praktijk Aan de Dijk Fysiotherapie is gevestigd in de wijken Oud en Nieuw-Krispijn, in Dordrecht. U kunt bij ons terecht aan de Zuidendijk 35b en in de Prinsemarij aan de Nassauweg 6.We bieden kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en efficiënte fysiotherapeutische zorg.
inbouwspot
Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh.
Welkom op de website van Sport Paramedisch Centrum van Wensen de Jongh. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en beschikken over 2 locaties, op de Plutolaan 2 wijk sterrenburg en de Nieuwe Noordpolderweg 1 op het terrein van S.V. Wij werken met 8 therapeuten met ieder zijn eigen specialisaties.
baklijst
Home Fysio Voorneveld.
Onze praktijk is één van de oudste fysiotherapie praktijken van Dordrecht. Als sinds 1959 wordt er onder de naam Voorneveld fysiotherapie aangeboden in Krispijn. Inmiddels heeft de praktijk 3 vestigingen, waarin 12 fysiotherapeuten hun best doen mensen van hun klachten aan het bewegingsapparaat af te helpen.
eyelash
Fysiotherapie Land van Valk Al meer dan 25 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken.
Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Dry needling, Mulligan Concept ABC, Medische trainingstherapie. Fysiotherapeut, Manueel therapeut in opleiding. Maak nu een afspraak! Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. Waar vindt u ons. Krommedijk 160, 3312 LH Dordrecht. 078 614 59 66. Like ons op Facebook. FYSIOTHERAPIE LAND VAN VALK 2012-2016.
rsa securid
Fysiotherapie Spaans van Leeuwen.
Daarnaast zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Spaans van Leeuwen allen BIG geregistreerd en staan zij ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF Koninklijk Nederlands genootschap voor Fysiotherapie De fysiotherapeuten en de handtherapeuten van Fysiotherapie Spaans van Leeuwen zijn van mening, dat het voor het herstel van klachten van het bewegingsapparaat belangrijk is om goede uitleg te geven.
Fysiotherapie Dordrecht.
Het kan gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, maar ook een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of ouderdom kunnen het resultaat van lichamelijke klachten zijn waarbij fysiotherapie hulp kan bieden. Fysiopraktijk Fysiolokaal heeft drie vestigingen in Dordrecht waarbij er diverse behandelmethodes worden aangeboden om u van uw klachten af te helpen.
Fysiotherapie Dubbeldam Gravensingel 1009 Dordrecht.
Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Dubbeldam in Dordrecht. Medische trainingstherapie heeft als doel de belastbaarheid te vergroten en de bewegingen van het lichaam, en zo het functioneren van een persoon, te verbeteren. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Dubbeldam hoog in het vaandel.
MedPlus in Dordrecht: Fysiotherapie sport en lifestyle dietist.
3311 DN Dordrecht. 078 303 2270. Afspraak maken Openingstijden Stel uw vraag. Ons aanbod fysiotherapie bestaat uit Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Dry-neelding en Kinesiotaping. Tijdens onze sportlessen staat persoonlijke begeleiding centraal. We bieden oa Personal group training, personal training, yoga, spinning, total body, cardio boxing aan.
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
Vitaliz is gevestigd op 4 locaties in Dordrecht. Behandeling desgewenst aan huis. Vitaliz De Merwelanden. De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder.

Contacteer ons