fysiotherapie zaltbommel
 
Fysiotherapie Zaltbommel, 9 fysiotherapeuten gevonden in Zaltbommel solvo.nl.
Praktijk voor Haptotherapie en Kinderfysiotherapie Zaltbommel. Toon meer praktijken. Op solvo vind je algemene fysiotherapeuten, maar ook fysio's' met een specialisatie in bijvoorbeeld oncologiefysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en oefentherapie Cesar en Mensendieck. Een fysiotherapeut helpt mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen we klachten aan spieren en gewrichten die bepaalde bewegingen in het dagelijks leven beperken. De fysiotherapeut behandelt de cliënt door middel van oefeningen en door voorlichting te geven. Daarbij stelt hij samen met de cliënt een behandelplan op. Om de patiënt weer zijn bewegingsvrijheid te kunnen geven worden er hulpmiddelen als een loopband, fitnessapparaten en andere mobiliteitsapparaten gebruikt. Een fysiotherapeut kan ook helpen bij de revalidatie van een sportblessure. Hij geeft advies en begeleidt de patiënt in het revalidatieproces. Bepaalde mobiliteitsoefeningen of massagetechnieken kunnen het proces versnellen. Via de homepage van solvo vind je een uitgebreid aanbod van fysiotherapeuten die jou graag helpen bij verschillende blessures. Behandelingen die de fysios aanbieden zijn bijvoorbeeld dry needling, cupping, medical taping en sportfysiotherapie. Meer weten over fysiotherapie en de verschillende soorten behandelingen die er zijn?
led inbouwspots
Home Fysiotherapie Bommelerwaard.
De huidige praktijk Hentzepeter Fysiotherapie is ontstaan nadat Helga Hentzepeter de praktijk van Maatschap de Jong overnam 2013 en samenvoegde met haar praktijk voor bekkenfysiotherapie sinds 1998. Het kleine houten oefenbankje in onze wachtruimte in Zaltbommel is nog afkomstig uit de allereerste fysiotherapiepraktijk in het Groot Bommels Gasthuis.
MIFARE
Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Openingstijden Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Nieuwe Tijningen.
Openingstijden Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Nieuwe Tijningen 7 in Zaltbommel. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Nieuwe Tijningen in Zaltbommel.
hoger in google
Fysiotherapie, Medisch fitness FysioXtra Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem.
Fysio Xtra is dé fysiotherapiepraktijk in Waardenburg, Zaltbommel en Beusichem. Onze naam zegt het al, wij gaan nét dat stapje verder. Wij zijn gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, o edeemtherapie, manuele therapie, medical taping, dry needling en shockwave therapie. Naast fysiotherapie verlenen wij ook medische fitness en voor bedrijven arbocuratieve en reïntegratieve zorg.
administratiekantoor dordrecht
26 fysiotherapeuten in Zaltbommel.
Fysiotherapie Van der Donk Centrum Fysiotherapie en Bewegen, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Zaltbommel, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Gameren, Gameren. Handencentrum de Langstraat, locatie Zaltbommel, Zaltbommel. Handencentrum de Langstraat, locatie Drunen, Drunen. Fysiotherapiepraktijk Geke Bouwman, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Zaltbommel, Zaltbommel.
Fysiotherapeuten in Zaltbommel informatie en adressen.
Alle praktijken voor fysiotherapie in Zaltbommel provincie Gelderland. Behalve voor algemene fysiotherapie, waarvoor je wordt behandeld door de fysiotherapeut, kun je er vaak ook terecht voor behandeling door een gespecialiseerde fysiotherapeut, manueel therapeut, oefentherapeut of bewegingstherapeut voor een andere en/of gespecialiseerde behandeling zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie en bewegingstherapie.
Hentzepeter Fysiotherapie Zaltbommel Fysiowaard.
De nieuwe praktijk Hentzepeter Fysiotherapie biedt sindsdien zowel in Zaltbommel als in Gameren: fysiotherapie en de specialisaties bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en fysiotherapie bij reumatische aandoeningen. Ook worden op beide locaties tevens beweegprogrammas voor diverse doelgroepen verzorgd, zoals medische fitness, BommelFit, ZwangerFit MamaFit, Ladies Only, personal training en de cursus valpreventie.
Fysiotherapeut Zaltbommel Alle fysiotherapeuten in de plaats Zaltbommel.
Fysiotherapie praktijken.nl Vind fysiotherapie bij u in de buurt! Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Gelderland Zaltbommel. Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Zaltbommel.
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht.
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht. Welkom op de website van Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht! Er wordt momenteel gewerkt aan onze nieuwe site. Daarom vindt u voorlopig hieronder enige praktijkinformatie. Gerard Bambacht begon zijn praktijk aan de Groenwal in Zaltbommel in 1995.

Contacteer ons