fysiotherapie zaltbommel
 
Fysiotherapie, Medisch fitness FysioXtra Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem.
Fysio Xtra is dé fysiotherapiepraktijk in Waardenburg, Zaltbommel en Beusichem. Onze naam zegt het al, wij gaan nét dat stapje verder. Wij zijn gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, o edeemtherapie, manuele therapie, medical taping, dry needling en shockwave therapie. Naast fysiotherapie verlenen wij ook medische fitness en voor bedrijven arbocuratieve en reïntegratieve zorg.
fysiotherapie almere
Praktijk voor Haptonomie / Haptotherapie Bram Zaborszky Zaltbommel.
Voor meer registraties en informatie over de praktijk, klik hier. Op dit adres is tevens de praktijk voor Kinderfysiotherapie van Maartje Wormgoor gevestigd. Bent u op zoek naar fysiotherapie voor kinderen in de omgeving Zaltbommel / Bommelerwaard, bezoek dan www.kinderfysiotherapie-maartjewormgoor.nl.
nilfisk
Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel.
Naar de zoekpagina. Fysiotherapie zaltbommel Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel. Onderdeel van Hentzepeter Fysiotherapie. Behandeling aan huis. Fitness en cardioapparatuur. Wachtkamer met receptie. Tineke de Jong. Daniëlle van Beusekom. Christel den Otter. Adres en contact. Bekijk op Google Maps.
airbnb manager amsterdam
Home Fysiotherapie Bommelerwaard.
De huidige praktijk Hentzepeter Fysiotherapie is ontstaan nadat Helga Hentzepeter de praktijk van Maatschap de Jong overnam 2013 en samenvoegde met haar praktijk voor bekkenfysiotherapie sinds 1998. Het kleine houten oefenbankje in onze wachtruimte in Zaltbommel is nog afkomstig uit de allereerste fysiotherapiepraktijk in het Groot Bommels Gasthuis.
Fysiotherapie Zaltbommel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Zaltbommel telt ruim 26.000 inwoners. De huidige gemeente Zaltbommel is het resultaat van een fusie tussen de voormalige gemeenten Zaltbommel, Brakel en Kerkwijk. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Zaltbommel, die ook te vinden zijn in rubriek fysiotherapie!
Fysiotherapeut Zaltbommel Alle fysiotherapeuten in de plaats Zaltbommel.
Fysiotherapie praktijken.nl Vind fysiotherapie bij u in de buurt! Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Gelderland Zaltbommel. Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Zaltbommel.
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht.
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht. Welkom op de website van Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht! Er wordt momenteel gewerkt aan onze nieuwe site. Daarom vindt u voorlopig hieronder enige praktijkinformatie. Gerard Bambacht begon zijn praktijk aan de Groenwal in Zaltbommel in 1995.
Fysiotherapie Zaltbommel, 9 fysiotherapeuten gevonden in Zaltbommel solvo.nl.
Praktijk voor Haptotherapie en Kinderfysiotherapie Zaltbommel. Toon meer praktijken. Op solvo vind je algemene fysiotherapeuten, maar ook fysio's' met een specialisatie in bijvoorbeeld oncologiefysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en oefentherapie Cesar en Mensendieck. Een fysiotherapeut helpt mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen we klachten aan spieren en gewrichten die bepaalde bewegingen in het dagelijks leven beperken. De fysiotherapeut behandelt de cliënt door middel van oefeningen en door voorlichting te geven. Daarbij stelt hij samen met de cliënt een behandelplan op. Om de patiënt weer zijn bewegingsvrijheid te kunnen geven worden er hulpmiddelen als een loopband, fitnessapparaten en andere mobiliteitsapparaten gebruikt. Een fysiotherapeut kan ook helpen bij de revalidatie van een sportblessure. Hij geeft advies en begeleidt de patiënt in het revalidatieproces. Bepaalde mobiliteitsoefeningen of massagetechnieken kunnen het proces versnellen. Via de homepage van solvo vind je een uitgebreid aanbod van fysiotherapeuten die jou graag helpen bij verschillende blessures. Behandelingen die de fysios aanbieden zijn bijvoorbeeld dry needling, cupping, medical taping en sportfysiotherapie. Meer weten over fysiotherapie en de verschillende soorten behandelingen die er zijn?
Home Fysiotherapie Zuijdam ZaltbommelFysiotherapie Zuijdam Zaltbommel Fysiotherapie Zaltbommel Zuijdam.
Onze kleinschalige fysiotherapiepraktijk in het centrum van Zaltbommel wordt gerund door Fred en Lotte van Zuijdam. U kunt snel bij Fysiotherapie van Zuijdam terecht, als u een lichamelijk probleem heeft, u niet goed kunt bewegen of een advies nodig hebt.

Contacteer ons