fysiotherapie zaltbommel
 
Home Fysiotherapie Bommelerwaard.
De huidige praktijk Hentzepeter Fysiotherapie is ontstaan nadat Helga Hentzepeter de praktijk van Maatschap de Jong overnam 2013 en samenvoegde met haar praktijk voor bekkenfysiotherapie sinds 1998. Het kleine houten oefenbankje in onze wachtruimte in Zaltbommel is nog afkomstig uit de allereerste fysiotherapiepraktijk in het Groot Bommels Gasthuis.
werknemer weigert vaststellingsovereenkomst
Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Openingstijden Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Nieuwe Tijningen.
Openingstijden Fysiotherapie Manuele Therapie Rev training Freek vd Donk Nieuwe Tijningen 7 in Zaltbommel. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Nieuwe Tijningen in Zaltbommel.
ombouw kliko
Praktijk voor Kinderfysiotherapie Maartje Wormgoor Zaltbommel.
Kinderfysiotherapie Ergotherapie Zaltbommel Bommelerwaard Maartje Wormgoor Copyright 2010 2018 Privacy Website door Liv2Day.com. Kinderfysiotherapie Zaltbommel Bommelerwaard Maartje Wormgoor Haptotherapie Haptonomie Bram Zaborszky. Welkom bij de praktijk voor Kinderfysiotherapie en Haptotherapie Zaltbommel. Vanaf 6 september 2016 verhuizen de groepslessen naar.: Gymnastiekzaal Brede School de Waluwe ingang winkelcentrum Portage bij slager De Vries.
Bureau stoelen
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht.
Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht. Welkom op de website van Fysiotherapie Sportrevalidatie Gerard Bambacht! Er wordt momenteel gewerkt aan onze nieuwe site. Daarom vindt u voorlopig hieronder enige praktijkinformatie. Gerard Bambacht begon zijn praktijk aan de Groenwal in Zaltbommel in 1995.
makelaar heerenveen
Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel.
Naar de zoekpagina. Fysiotherapie zaltbommel Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel. Onderdeel van Hentzepeter Fysiotherapie. Behandeling aan huis. Fitness en cardioapparatuur. Wachtkamer met receptie. Tineke de Jong. Daniëlle van Beusekom. Christel den Otter. Adres en contact. Bekijk op Google Maps.
Hentzepeter Fysiotherapie Zaltbommel Fysiowaard.
De nieuwe praktijk Hentzepeter Fysiotherapie biedt sindsdien zowel in Zaltbommel als in Gameren: fysiotherapie en de specialisaties bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en fysiotherapie bij reumatische aandoeningen. Ook worden op beide locaties tevens beweegprogrammas voor diverse doelgroepen verzorgd, zoals medische fitness, BommelFit, ZwangerFit MamaFit, Ladies Only, personal training en de cursus valpreventie.
Handencentrum de Langstraat en Handencentrum Weert Handencentrum de Langstraat en Handencentrum Weert Topfysiotherapie.
Handtherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie. Klik hier voor ons volledig aanbod in diensten en specialisaties. Het laatste nieuws. Open Dag Gezondheidscentrum Drunen. Wijziging bereikbaarheid locatie Drunen. Gezondheidscentrum Drunen nadert zijn voltooiing. Handencentrum de Langstraat Drunen. Handencentrum de Langstraat Zaltbommel.
26 fysiotherapeuten in Zaltbommel.
Fysiotherapie Van der Donk Centrum Fysiotherapie en Bewegen, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Zaltbommel, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Gameren, Gameren. Handencentrum de Langstraat, locatie Zaltbommel, Zaltbommel. Handencentrum de Langstraat, locatie Drunen, Drunen. Fysiotherapiepraktijk Geke Bouwman, Zaltbommel. Hentzepeter Fysiotherapie, locatie Zaltbommel, Zaltbommel.
Fysiotherapie Zaltbommel, 9 fysiotherapeuten gevonden in Zaltbommel solvo.nl.
Praktijk voor Haptotherapie en Kinderfysiotherapie Zaltbommel. Toon meer praktijken. Op solvo vind je algemene fysiotherapeuten, maar ook fysio's' met een specialisatie in bijvoorbeeld oncologiefysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en oefentherapie Cesar en Mensendieck. Een fysiotherapeut helpt mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen we klachten aan spieren en gewrichten die bepaalde bewegingen in het dagelijks leven beperken. De fysiotherapeut behandelt de cliënt door middel van oefeningen en door voorlichting te geven. Daarbij stelt hij samen met de cliënt een behandelplan op. Om de patiënt weer zijn bewegingsvrijheid te kunnen geven worden er hulpmiddelen als een loopband, fitnessapparaten en andere mobiliteitsapparaten gebruikt. Een fysiotherapeut kan ook helpen bij de revalidatie van een sportblessure. Hij geeft advies en begeleidt de patiënt in het revalidatieproces. Bepaalde mobiliteitsoefeningen of massagetechnieken kunnen het proces versnellen. Via de homepage van solvo vind je een uitgebreid aanbod van fysiotherapeuten die jou graag helpen bij verschillende blessures. Behandelingen die de fysios aanbieden zijn bijvoorbeeld dry needling, cupping, medical taping en sportfysiotherapie. Meer weten over fysiotherapie en de verschillende soorten behandelingen die er zijn?

Contacteer ons