fysiotherapie tiel
 
Fysiotherapie.
Bewegen en advies. Wij bieden naast individuele fysiotherapie ook begeleiding in diverse beweeggroepen zie het hoofdstuk De Betuwe beweegt. De fysiotherapeuten geven praktische, persoonlijke adviezen bij onder andere een nieuwe heup, een kophalsprothese, CVA beroerte, MS, COPD, Parkinson, Claudicatio en ALS en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Algemeen en Geriatrie Fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij ParkinsonNet regio Tiel en bij Claudicationet.
haptonomie doorn
Home.
De praktijk is sinds 1996 gevestigd in Tiel. We streven naar het lichamelijk en geestelijk welbevinden van het kind van 0 tot 18 jaar en het optimaal functioneren in zijn omgeving, in samenwerking met de ouders en andere betrokkenen. Inloopspreekuur Juli/Augustus 2017. Stoornis in het autistisch spectrum. Gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures bij kinderen. Gestart in mei: Goed Bezig! In onze praktijk behandelen wij.: Er zijn veel kinderen die wel willen sporten, maar geen team sport willen volgen en ook geen dans. Misschien is kinderfitness dan wel wat voor jullie! Aanmelden voor kinderfitness! 2017 Kinder Fysiotherapie Praktijk Anna-Marie van Garderen.
linkbuilding uitbesteden
Welkom Fysiotherapie Passewaaij Tiel De Kranshof De Gravin.
op de website van Fysiotherapie Passewaaij, Fysiotherapie De Gravin en Fysiotherapie De Kranshof. De locaties vormen samen één praktijk waarin een team van 11 medewerkers werkzaam is. Binnen onze praktijk zijn de volgende specialisaties aanwezig.: Alle medewerkers staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF.
administratiekantoor dordrecht
Praktijk voor fysiotherapie Bleekveld CJG Tiel.
Praktijk voor fysiotherapie Bleekveld. 4006 EA Tiel. Kaart tel 0344615445. 4006 EA Tiel. maandag 0800: 2100.: dinsdag 0800: 1800.: woensdag 0800: 1800.: donderdag 0800: 1800.: vrijdag 0800: 1800.: zaterdag 0930: 1230.: Bleekveld, praktijk voor fysiotherapie. Laatste controle op 30 augustus 2016.
makelaar sittard
ToThePoint fysiotherapie Van der Valk Vitaal.
4003 AZ Tiel. Van der Valk Vitaal. Van der Valk Vitaal staat voor de unieke combinatie van uitmuntende gastvrijheid en gezondheid. Gezond worden, gezond zijn en gezond blijven zijn hierbij onze drie meest belangrijke punten. Voordelen Van der Valk Vitaal.
Fysiofour Home.
Marsstraat 3, 4007 LN Tiel 0344-622 759. Welkom bij Fysio-Four. Bij Fysio-Four helpen we u snel van uw klachten af. De praktijk voor fysiotherapie in Tiel. Een brede praktijk met verschillende specialisaties. Bij Fysio-Four hebben we als doel. u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen.
Fysiotherapeut vacatures, werk in Gemeente Tiel Indeed.nl.
Fydalo Flexwerkers 21 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fydalo bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten Vacatures in Tiel. Fysiotherapie Rietkampen Ede. Voor de praktijk Fysiotherapie Rietkampen in Ede zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die wil waarnemen in de zomervakantie.
Praktijk Fysiotherapie Zandee Welkom.
Als u een afpraak wilt maken kan dat ALLEEN telefonisch rechterkolom voor de nummers, als u kleine vraagjes heeft die minder haast hebben kan dat via de e-mail. Houd er wel rekening mee dat wij telefonisch contact de hoogste prioriteit geven. Jan Ligthartstraat 7. 4003 DJ Tiel. Copyright 2018 Praktijk Fysiotherapie Zandee Disclaimer.
Fysio Rivierenland.
Fysiotherapie Sylvia Crum. Fysiotherapie van Leeuwen. Fysiotherapie van Leeuwen. Fysiotherapie Wil Joosten. Paul van Grootel Fysiotherapie. Praktijk Fysiotherapie en Handrevalidatie Zandee. Stichting Zorgcentra Rivierenland. t'Centrum' Fysiotherapie en Oedeemtherapie. Ziekenhuis Rivierenland afdeling Fysiotherapie. Zorgcentra de Betuwe. Jan Ligthartstraat 7 Tiel 4003 DJ NL.

Contacteer ons