fysiotherapie schiedam
 
Praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur J. Schaefer-Lubbers Schiedam Home.
Welkom op onze website. Op deze site vindt u informatie over onze praktijk. Sinds 1989 is de praktijk gevestigd aan de Smetanalaan in Schiedam. Onze patienten komen dan ook vnl. uit Schiedam, maar ook uit buurgemeenten zoals Vlaardingen, Rotterdam en Maassluis.
bewakingscamera
Fysiotherapie Spaland Zorg op maat, heldere aanpak Schiedam.
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut master, Shockwavetherapeut. 3121 XJ Schiedam. Tel: 010 4705043. Locatie Woudhoek Scheepvaartweg 63 3123 ER Schiedam In 2016 zijn wij verhuisd van de Velden 218 naar een ruimer pand op de Koekoekslaan. De locatie Woudhoek blijft onze dependance.
roundup evolution kopen
Contact opnemen met Fysiotherapie 4 U in Schiedam.
De Brauwweg 20-30. We krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.8. Bent u ook zo tevreden met onze. Laat dan ook een. waardering achter op. Fysiotherapie 4 U. Fyzzio Kinetic training. Fysiotherapie 4 U. Westpoint 4 De Brauwweg 30 3125AE Schiedam.
SEO checker
Fysiotherapie Hofstra praktijk locatie fysiotherapie Schiedam.
In de praktijk bieden we naast reguliere fysiotherapie ook sport-fysiotherapie, manuele therapie en orthopedische revalidatie. Daarnaast worden er ook elke week trainingen verzorgd voor senioren en andere sportgroepen. Het team van Fysiotherapie Hofstra Schiedam staat voor u klaar! Fysiotherapie Hofstra Schiedam.
fulfilment
Paramedisch Centrum Schiedam Altijd in beweging Schiedam.
Ons centrum wordt gevormd door twee moderne en professionele fysiotherapie praktijken, Fysiotherapie Bachplein en Fysiotherapie Sveaparken. Samen met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie en meerdere andere disciplines uit de paramedische sector vormen wij het Paramedisch centrum Schiedam. Wij hebben een nauwe samenwerking met alle huisartsen en wij hanteren geen wachtlijst.
personal trainer schiedam
Homepage Praktijk voor kinderfysiotherapie Schiedam.
Wat is kinderfysiotherapie. en wat kunnen we voor. uw kind betekenen. Een indruk van ons. werk in de praktijk. Kennismaking met onze. praktijk, de drie. 3117 BJ Schiedam. Willem Barentszstraat 19. 3124 LC Schiedam. Locatie Oost/Rotterdam West. 3028 AR Rotterdam.
Fysiotherapie Ramses Fysiotherapie praktijk Ramses de Wit Schiedam.
Na enkele jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut, ben ik ruim 3 jaar werkzaam geweest als bedrijfsfysiotherapeut van de ROTEB te Rotterdam in Schiedam de IRADO. In de jaren heb ik mij kunnen specialiseren in verschillende richtingen binnen de fysiotherapie, waaronder het innovatieve shockwave-therapie en echografie.
Welkom.
Fysiotherapie Argos Zorggroep.
Onze fysiotherapeuten geven u een behandeling op maat in een van onze huizen. Het is ook mogelijk om op indicatie fysiotherapie aan huis te krijgen. En wist u dat u we in DrieMaasStede in Schiedam zelfs fysiotherapie in het water aanbieden?

Contacteer ons