fysiotherapie deventer
 
Fysius Rugexperts Deventer Fysius Rugexperts.
De pijn is weg en ik merk dat ik steeds sterker word in mijn onderrug. lees verder Tine Coppiens Ik durf hardop te zeggen: mijn hele leven is veranderd door Fysius! Ik ben een zeer gelukkig mens! lees verder Alle cliëntervaringen lezen. Fysiotherapie gespecialiseerd in de rug.
haptonomie deventer
26 fysiotherapiepraktijken in Deventer.
Praktijk voor Fysiotherapie Wieffer en Koekoek, Brinkgreverweg. Fysiotherapie De Vijfhoek. Ortis Fysiotherapie PW Jansen. Bax-Baurdoux Oedeem en Oncologie Fysiotherapie. Dineke Assink Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie. Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer, locatie Jozef. 5 km 37. 10 km 50. 25 km 236.
mindfulness training deventer
home.
Ook vindt u informatie over onze praktijk en ons team, over betaling en vergoeding van fysiotherapie, en hoe u ons kunt bereiken. Onze praktijk staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF.De praktijk is tevens aangesloten bij het NVMT, NVFK, NVFB, het Schoudernetwerk Deventer Ziekenhuis, het Reumanetwerk Deventer Ziekenhuis en het samenwerkingsverband Fysio10.
ombouw kliko
Hanken Veldink Fysiotherapie Een kleine praktijk met oog voor detail.
Fysiotherapie in Deventer. Een kleine praktijk met persoonlijke aandacht. Medische fitness op locatie. Onder begeleiding met behulp van fitnessapparatuur bij ons op locatie of bij Sportschool Fit-Fun. Zo optimaal mogelijk functioneren in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt.
fulfilled
Fysiodé Een team van toegankelijke therapeuten voor de optimale beweging in je leven.
7412 SG Deventer. Locatie Hoge Hond. 7413 RA Deventer. Maak een afspraak. Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Beweegprogrammas Salland Zorgverzekering. Powered by Fluida WordPress. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
personal trainer deventer
Fysiotherapie bij Fit Fun Deventer.
Samenwerkingsverband Fit Fun en praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink. Mijn naam is Erik Veldink en vanaf 1 januari 2017 is er een samenwerkingsverband tussen Fit Fun Deventer en praktijk voor. Ik" vind de sfeer zeer goed en gemoedelijk en als je hulp nodig hebt, word je op."
Independer.
Fysio voor 10, IJsselloop Deventer.
Fysiotherapie Deventer ziet graag dat jij op 8 april fit aan de start van de IJsselloop staat. Daarom bieden zij tegen een speciaal IJssellooptarief begeleiding aan in de vorm van een sport of triggerpoint massage. Voor 10, ontvang je bij Fysiotherapie Deventer een massage van 30 minuten.
Antvelink Sportfysiotherapie en Manuele therapie Deventer home.
Dé praktijk voor sportfysiotherapie en manuele therapie in de ruime omgeving van Deventer! Voor een indruk van de praktijk kunt u op Youtube een korte film bekijken duur: 51 sec. Met de back/terug-toets keert u terug op de site van onze praktijk. Sinds 1-1-2015 is onze vestiging in het trainingscentrum bij Kon. Kijk voor meer informatie bij nieuws, linksonder op deze pagina. Wilt u een afspraak maken dan kan dat door op de contact knop te klikken en een e-mail naar ons te sturen. U kunt ons ook bellen op 0570-677002, bij voorkeur tussen 8.30 en 16.00 uur. Tot ziens bij Antvelink Sportfysiotherapie! Met vriendelijke groet., Samenwerking met GA Eagles. Antvelink SF is met GA Eagles een hernieuwde samenwerking aangegaan. Namens ons gaan Nick en Jeroen het komend seizoen de fysiotherapie verzorgen in het stadion en in onze praktijk aan de Vetkampstraat.

Contacteer ons