fysiotherapie amsterdam zuid
 
Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost FysioHolland.
U vindt onze fysiotherapiepraktijk op de eerste verdieping in het Bijlmer Sportcentrum. We verzorgen ook fysiotherapie in het water in het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam Zuidoost. Team gespecialiseerde fysiotherapeuten in Amsterdam Oost en Zuidoost. Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost. Maak een afspraak.
praktijk voor psychotherapie amsterdam
Fysiotherapie en kinderfysiotherapie praktijk Jonker en van Rijn.
de Pijp Oud Zuid. 1074 CG, Amsterdam. Grotere kaart weergeven. Welkom op de website van Jonker van Rijn Fysiotherapeuten. Dé praktijk in Amsterdam voor fysiotherapie, revalidatie, preventie, sportief bewegen en advies. Ook voor behandeling aan huis als u niet naar de praktijk kunt komen.
goochelaar
Plexus Fysiotherapie Amsterdam en Manuele therapie Amsterdam Zuid, Oud Zuid, Oost en Centrum.
Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie na ongeval, ziekte of medische ingreep. Daarnaast werken wij samen met aan fysio therapie verwante disciplines zoals fitnessbegeleiding en oefentherapie mensendieck. Plexus is gevestigd op meerdere locaties in Amsterdam Zuid, Oud Zuid, Oost en Centrum en biedt u kwaliteit, duidelijkheid en persoonlijke aandacht.
oplaadpunten elektrische auto
De Eerste Groepspraktijk voorheen Stadionweg 42 We zijn verhuisd naar: Fysio Punt Zuid Stadionweg 63, 1077SC Amsterdam.
Fysio Punt Zuid. Stadionweg 63, 1077SC Amsterdam. Afspraak maken: 020-6733554. Bij het maken van een afspraak graag uw geboortedatum en BurgerServiceNummer BSN vermelden / bij de hand houden. ma-vrij: 7.00-22.00 u. zaterdag: op afspraak. zon/feestdag: op afspraak. Peggy van Dorsten. Sophia van Nood-Djoa. Liesbeth van der Pouw. Onze praktijk is op 4 december 1971 door 4 fysiotherapeuten opgericht als eerste groepspraktijk voor fysiotherapie in Amsterdam.
grafsteen groningen
Groepspraktijk voor Fysiotherapie Hofmijster Amsterdam Zuid.
Groepspraktijk voor Fysiotherapie Hofmijster. Onze goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Zuid ligt op de grens van de stadsdelen Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West. Wij verlenen diensten in zowel de reguliere als de gespecialiseerde fysiotherapie. Binnen de praktijk werken 9 therapeuten.
Fysio Punt Zuid Home.
Stress gerelateerde klachten. Dé specialisten op gebied van beweging, Fysio Punt Zuid, fysiotherapie Amsterdam Zuid, vindt u aan de Stadionweg 63 in Amsterdam Zuid. Al meer dan 35 jaar werken we met enthousiasme, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht samen met de cliënt aan een actief herstel.
Home.
Dokter Meurerlaan 7. 1067 SM Amsterdam. Hockeyheren winnen 5-0 tegen Oostenrijk op het EK. Pal naast de Sporthallen Zuid spelen Hockeyteams uit heel Europe om de Europese Titel. De oranje heren wonnen gisteren in een mooie wedstrijd met 5-0 van Oostenrijk.
SFR Beweegt Rivierenbuurt Amsterdam.
Meer informatie Op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd vindt u meer informatie over verzekeren en fysiotherapie. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een heel mooi en gezond. 4 december 2017 Kerst 2017 aangepaste openingstijden en vakanties. Op 25 en 26 december 2017 zijn wij gesloten. Woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december zijn wij open van 9.00 tot 17.0o uur. De rest van de week zijn wij zeer beperkt open. Zaterdag 30 december zijn wij gesloten. Vakantie: Tineke 20 dec. Samenwerkende Fysiotherapeuten Rivierenbuurt. 1079 TW, Amsterdam.
Fysio.com Innovatieve fysiotherapie in Amsterdam Zuid.
Call 0207529451 or mail to make an appointment. Telefonnummer 43 512 319276 oder mail. Sigrid de Vries. Fysio.com: de moderne fysiotherapie praktijk in Amsterdam waar je 7 dagen in de week voor je klachten terecht kan! Maak nu je afspraak ook via WhatsApp!

Contacteer ons