fysiotherapie amsterdam zuid
 
Fysiotherapie en Manuele therapie Hoofddorppleinbuurt Amsterdamfysiotherapeutencollectiefbalans.nl.
Rietwijkerstraat 8 HS, Amsterdam. Spring naar inhoud. Fysiotherapie, zoals wij die binnen onze praktijk beschouwen, is het diagnosticeren en het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast hebben psychosociale factoren, spanningsgerelateerde problemen en psychische problemen die een rol kunnen spelen bij het ontstaan en herstel van klachten, onze speciale aandacht.
haptotherapie amsterdam
Home Spits Fysiotherapie.
Het gaat hier niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. Tevens begeleiden de fysiotherapeuten vaak patiënten die naar een dagbesteding gaan, maar daar geen fysiotherapie kunnen krijgen. Een fysiotherapeut zit dagelijks in Heliomare Dagbesteding in Amsterdam Zuid om patiënten te behandelen.
fysiotherapie amsterdam zuid
Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Schinkelkade Fysiotherapiepraktijk Schinkelkade.
Tot 2013 was de praktijk gevestigd aan de Koninginneweg 265 als Praktijk" voor fysiotherapie en manuele therapie Koninginneweg. In onze huidige vestiging beschikken wij over een grote oefenzaal en prettige, lichte behandelkamers. U vindt ons op de hoek van de Eerste Schinkelstraat met de Schinkelkade. Eerste Schinkelstraat 26. 1075 TZ Amsterdam.
Airbnb
Apollo Health Fitness, Amsterdam Zuid, fysiofitness en medische therapie.
Een uitstekend geoutilleerd centrum in Amsterdam Zuid. Wij onderscheiden ons door de manier waarop wij onze leden begeleiden. Bij Apollo health fitness wordt u niet aan uw lot overgelaten maar kunt u rekenen op gericht advies en adequaat inspringen indien nodig.
praktijk voor psychotherapie amsterdam
Groepspraktijk Minerva Fysiotherapie in Amsterdam Zuid / Olympiaplein 99 / 020-662 61 92.
Fysiotherapie in Amsterdam Zuid / Olympiaplein 99 / 020-662 61 92. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Wat is de bekkenbodem? Bekkenklachten en zwangerschap. Claudicatio Intermittens etalagebenen. Wat is Claudicatio Intermittens etalagebenen. Fysiotherapie in de thuiszorg.
restaurant amsterdam zuid
Fysiotherapie Amsterdam Zuid Fysio Veenhoven.
Dé specialisten op gebied van beweging, Fysio Veenhoven Fysio Punt Zuid, fysiotherapie Amsterdam Zuid, vindt u aan de Stadionweg 63 in Amsterdam Zuid. Al meer dan 34 jaar werken we met enthousiasme, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht samen met de cliënt aan een actief herstel.
Fysiotherapie Amsterdam Zuid, Fysio Amsterdam Zuid, Fysiotherapeut Amsterdam Zuid Fysio Centrum Amsterdam.
Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Amsterdam Zuid, waar u door vakkundige fysiotherapeuten wilt worden geholpen en zo snel mogelijk weer aan de slag kunt? Dan bent u bij Fysio Centrum Amsterdam locatie Zuid bij het juiste adres.
C-enter Paramedische praktijk.
Wij bieden multiprofessionele zorg op MEERDERE locaties in Amsterdam Zuidoost. C-enter verzorgt fysiotherapie op 6 verschillende locaties in Amsterdam Zuidoost. C-enter verzorgt de diëtetiek op 7 verschillende locaties in Amsterdam Zuidoost. C-enter verzorgt oefentherapie op de locatie Hoptille in Amsterdam Zuidoost.
Fysiotherapie van Wou FYSIOTHERAPIE, MANUELE THERAPIE, HAPTOTHERAPIE EN ACUPUNCTUUR Amsterdam.
Fysiotherapie Van Wou: de Praktijk. Onze praktijk is een maatschap van 4 personen en bestaat sinds 1 augustus 1985. Het werkgebied omvat het stadsdeel de Pijp en een deel van de rivierenbuurt in Amsterdam Zuid en Oud-Zuid. Er wordt samengewerkt met vele verwijzende huisartsen.

Contacteer ons