fysio groningen
 
De Haddinge Manuele Therapie en Fysiotherapie Groningen Home.
In een sfeervol pand aan de Haddingestraat, in het hart van Groningen, is gevestigd De Haddinge, voorheen Fysiotherapie Grote Markt. Bij deze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie vindt u verschillende behandelvormen en staan persoonlijke aandacht en hulp op maat centraal.
haptotherapie groningen
Fysiotherapie in Groningen Fysiotherapie Beijum Fysiotherapie Beijum.
Fysiotherapie Beijum kan u daarbij helpen. Fysiotherapie in Groningen Fysiotherapie Beijum. Bewegen, we doen het elke dag zonder er bij na te denken. Totdat er iets mis gaat en we ineens problemen krijgen met werken, sporten of het dagelijks leven.
texel kamperen
Fysiotherapie Groningen Fysio4.nl met 6 praktijken.
Philips lampen
A-Team Fysiotherapie Groningen.
Welkom bij A Team Fysiotherapie Groningen. Waarom de A Team Fysiotherapie Praktijk? A Team staat voor.: T: Traditionele Fysiotherapie / Tuina manuele therapie. E: Effectief / Energetisch. A: Alternatief indien uitbehandeld, onbegrepen en ontevreden / Accuraat / Aandacht voor de cliƫnt.
fysiotherapie groningen
Avond en weekend fysiotherapie Groningen.
Ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Nu sta ik bekend als de avond en weekend fysiotherapeut in Groningen. Mijn interesse in de fysiotherapie is begonnen in de periode dat ik als beroepssoldaat een blessure in mijn schouder opliep.
communicatie Groningen
Fysiotherapie Groningen.
Bij ShockWave Groningen, onderdeel van Fysiotherapie Groningen, wordt gewerkt met bijzonder geavanceerde apparatuur en uitsluitend na echodiagnostisch onderzoek. 9714 DS Groningen. T 31 50 579 18 11. F 31 50 579 18 12. Ga naar contact. Facebook Twitter Fysiotherapie Groningen shockwavegroningen.nl.
fysiotherapie groningen
Fysiotherapie en manuele therapie Noorderbad Groningen.
Hij is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zijn afstudeer stage was bij Robert Goddard bij Fysiotherapie Noorderbad, hierdoor is Ron bekend met de werkwijze binnen de praktijk. Hij behandeld alle algemene voorkomende klachten in fysiotherapie. Daarnaast begeleid hij de oefengroepen Fysio fit voor onder andere ouderen, revalidatie en COPD.
Fysiotherapie Willems Groningen Fysiotherapie in Groningen PaterswoldeFysiotherapie Willems. Fysiotherapeut in Groningen of Paterswolde nodig? Specialist in manuele therapie en dry needling.
Wij helpen u graag! Uw fysiotherapeut in Groningen, Paterswolde en Hoogeveen. U kunt een afspraak maken, zonder verwijsbriefje van uw huisarts. Het doel van de fysiotherapie is dat u weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont en werkt.
204 fysiotherapeuten in Groningen.
Praktijk voor Nek, Schouder en Armklachten, Groningen. LOF Groningen, Fysiotherapie voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem, kanker en oedeem, Groningen. LOF Groningen, Fysiotherapie voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem, kanker en oedeem, locatie Harkstede, Harkstede. Fysiotherapie Beuzenberg Groningen, Groningen. Douma-de Kok, B.

Contacteer ons