fysiotherapie amsterdam
 
Fysiotherapie Sam van Houten Amsterdam.
Betere zorg, beter leven. Fysiotherapie Sam van Houten is in maart 2010 ontstaan uit twee fysiotherapiepraktijken die in Geuzenveld al ruim 25 jaar werkzaam waren. Onze praktijk is gevestigd in een modern pand aan de Sam van Houtenstraat in Amsterdam-West met ruime behandelkamers en de nieuwste apparatuur.
fysiotherapie
Praktijk de Kadijk: Fysiotherapie praktijk te Amsterdam.
Benieuwd naar de beste polissen voor fysiotherapie in 2017? Voor patiënten die zich aanvullend willen verzekeren voor fysiotherapie biedt KNGF een helpende hand. Bekijk hier de lijst van dé polissen voor fysiotherapiepatiënten. Praktijk De Kadijk is een praktijk voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. De praktijk bestaat sinds 2002. Adres: Laagte Kadijk 41. 1018 BB Amsterdam.
vacature fysiotherapie
Home Fysiotherapie op niveau.
Naast fysiotherapie zijn er verschillende andere disciplines mogelijk, zoals manuele therapie, echografie, inspanningstesten, functional movement screen, training en voedingsadvies. FysioConcept is gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten bij reguliere patiënten en topsporters en kan daarbij gebruik maken van een groot netwerk dat o.a. bestaat uit orthopeden en sportartsen. Wil je weten welke specialisten er allemaal voor FysioConcept werken? Bekijk dan ons team. Orthopedisch Manuele Therapie. Functional Movement Screen. Bij FysioConcept werken fysiotherapeuten, manueel therapeuten, inspanningsfysiologen, orthopeden, sportartsen en sportpsychologen intensief samen. De samenwerking is erop gericht om u zo spoedig mogelijk van uw klachten af te helpen en uw doelen te bereiken. Maak een afspraak. Heeft u een vraag of verzoek? Door middel van het invullen van ons contactformulier kunt u deze neerleggen bij FysioConcept. Wij zorgen dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt. maak een afspraak. FysioConcept Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
fysiotherapie delft
Fysiotherapie in Amsterdam Fysio Spaarndam.
Praktijk voor sportfysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur in Amsterdam. Fysiotherapie Spaarndam: De praktijk voor al uw lichamelijke klachten in de Spaarndammerbuurt, Jordaan, Staatsliedenbuurt en Westerpark in Amsterdam. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet.
haptotherapie haarlem
Fysiotherapie Amsterdam Zuid Corpus Vitae.
Wij verwelkomen Roos in ons Corpus Vitae Team. Fysiotherapie Amsterdam Zuid, over Corpus Vitae. Corpus Vitae Fysio Manuele Therapie is dé fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid, voor mensen van alle leeftijden, van professionele sporters tot minder actieve mensen en ouderen.
fysiotherapie rosmalen
Fysiotherapie AHG Amsterdam West.
De persoon staat bij ons centraal, er wordt samen met u gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er bij fysiotherapie AHG amsterdam west samen gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.
hbo fysiotherapie
Fysiotherapie De Nieuwe Keizers Zorg in beweging Amsterdam.
Welkom bij Fysiotherapie De Nieuwe Keizers. Om een afspraak te maken kunt u ons maandag tot en met vrijdag tussen 0900: en 1400: telefonisch bereiken op 020-6231833. Omdat het erg druk kan zijn aan de telefoon, kunt u tijdens dezelfde uren ook een email sturen naar info@denieuwekeizers.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Nieuwe Keizersgracht 45. 1018 VC Amsterdam.
fysiotherapie
Fysio Amsterdam, Amsterdam fysio, fysiotherapeut Amsterdam, fysiotherapie Amsterdam Fysio Centrum Amsterdam.
Revalidatie Amsterdam Zuid. Revalidatie Amsterdam West. Rug behandeling Amsterdam. Rug fysiotherapie Amsterdam. Rug kraken Amsterdam. Schouder behandeling Amsterdam. Schouder fysiotherapie Amsterdam. Sport fysiotherapie Amsterdam. Sport fysiotherapie Amsterdam-Zuid. Sport fysiotherapie Buitenveldert. Sport fysiotherapie Osdorp. Sport fysiotherapie Baarsjes. Sport fysiotherapie Amsterdam West.
fysiotherapie
Fysiotherapie studeren? Kom naar de HvA. Hogeschool van Amsterdam.
Sophie Boer Eerstejaars student Fysiotherapie. Het leuke aan de opleiding vind ik dat er veel praktijk is. Gelijk oefenen op medestudenten, dat maakt het voor mij makkelijker om theoriekennis. Info voor werkenden. HvA in de stad. Volg ons op. 2018 Hogeschool van Amsterdam.
sportmassage amsterdam

Contacteer ons