fysiotherapie amsterdam
 
Amsterdam-Centrum Fysio en Manuele Therapie Amsterdam.
Amsterdam-Centrum Fysio en Manuele Therapie. De praktijk Amsterdam-Centrum Fysio en Manuele Therapie is gevestigd aan de Sint Antoniesbreestraat, in het centrum van Amsterdam, tussen Nieuwmarkt en Waterlooplein, vlak bij het Centraal Station, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bent u een nieuwe patiënt en wilt u zich online inschrijven?
fysiotherapie amsterdam
Sport Medisch Centrum Amsterdam.
Sport Medisch Centrum Amsterdam. Laat u behandelen als een topsporter. Binnen het Sport Medisch Centrum werken 45 fysiotherapeuten waarvan het grootste gedeelte reeds verder gespecialiseerd is als manueel therapeut, sport, of kinderfysiotherapeut. Door een combinatie van behandelen en een trainingsprogramma in één van onze gloednieuwe fitnesszalen hopen wij u weer snel fit te krijgen. U heeft geen verwijzing van een arts nodig en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Klik hier voor onze tarieven die gelden als u niet verzekerd bent voor fysiotherapie.
fysio lindenholt
Fysiotherapie en meer bij Praktijk Brouwersgracht Amsterdam.
Fysiotherapie richt zich op het bewegen van mensen in hun dagelijkse leven. Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten. Oefentherapie Cesar richt zich op de relatie tussen pijn, houding en de manier van bewegen. Oedeemfysiotherapie richt zich op klachten als gevolg van oedeem vochtophoping. Oncologiefysiotherapie bij problemen als gevolg van kanker en/of de medische behandeling. Craniosacraal therapie richt zich op de diepe ontspanning van het bindweefsel. Dry Needling richt zich op het opheffen van triggerpoints spierknopen. Acupunctuur richt zich op de energiebalans waardoor het herstel wordt ondersteund. Diëtetiek richt zich op voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. Behandeling aan huis. Kunt u door uw klachten niet naar de praktijk komen, dan behandelen wij u aan huis. U heeft geen specifieke klacht, maar wilt graag een gezonde leefstijl behouden of ontwikkelen. Wilt u lezen wat de ervaringen van andere patiënten zijn? Lees dan hier hun reviews. 1015 GJ Amsterdam.
haptotherapie amsterdam
Fysiotherapie Sam van Houten Amsterdam.
Betere zorg, beter leven. Fysiotherapie Sam van Houten is in maart 2010 ontstaan uit twee fysiotherapiepraktijken die in Geuzenveld al ruim 25 jaar werkzaam waren. Onze praktijk is gevestigd in een modern pand aan de Sam van Houtenstraat in Amsterdam-West met ruime behandelkamers en de nieuwste apparatuur.
vacature fysiotherapie
FysioPlus is de Amsterdamse specialist in fysiotherapie en doelgericht herstel voor mensen die actief sporten, die revalideren na ziekte of blessure of met bekkenproblemen. FysioPlus.
Omdat uw wens ons uitgangspunt is: zo snel mogelijk weer compleet klachten vrij bewegen, zelfverzekerd en met veel plezier bewegen. Fysioplus heeft 3 fysiotherapiepraktijken in Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt, Slotervaart. Waarom u kiest voor FysioPlus Fysiotherapie in Amsterdam? Dezelfde dag nog geholpen met Fysio Spoed Hulp!
isopropyl alcohol
Fysiotherapie van Wou FYSIOTHERAPIE, MANUELE THERAPIE, HAPTOTHERAPIE EN ACUPUNCTUUR Amsterdam.
Fysiotherapie van Wou. FYSIOTHERAPIE, MANUELE THERAPIE, HAPTOTHERAPIE EN ACUPUNCTUUR. Fysiotherapie van Wou Amsterdam Oud-Zuid en De Pijp 020 6730460. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u zich aanmelden door het inschrijvingsformulier in te vullen.
praktijk voor psychotherapie amsterdam
Fysiotherapie centrum Amsterdam, Fysio Centrum Amsterdam, Fysio Amsterdam, Amsterdam fysio, fysiotherapeut Amsterdam, fysiotherapie Amsterdam Fysio Centrum Amsterdam.
Manuele Therapie Buitenveldert. Nek behandeling Amsterdam. Nek fysiotherapie Amsterdam. Revalidatie Amsterdam Zuid. Rug behandeling Amsterdam. Rug fysiotherapie Amsterdam. Rug kraken Amsterdam. Schouder behandeling Amsterdam. Schouder fysiotherapie Amsterdam. Sport fysiotherapie Amsterdam. Sport fysiotherapie Osdorp. Sport fysiotherapie Amsterdam Zuid. Sport fysiotherapie Buitenveldert.
fysiotherapie axel
Fysiotherapie Amsterdam Centrum FysioCity Amsterdam.
Fysiotherapie voor jong en oud midden in Amsterdam. U kunt bij ons met alle soorten klachten terecht. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. FysioCity staat garant voor fysiotherapie in Amsterdam. FysioCity Fysiotherapie Amsterdam Eerste Weteringdwarsstraat 7 1017 TL 0644881990 info@fysiocity.nl.
fysiotherapie sassenheim
Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Schinkelkade Fysiotherapiepraktijk Schinkelkade.
Tot 2013 was de praktijk gevestigd aan de Koninginneweg 265 als Praktijk" voor fysiotherapie en manuele therapie Koninginneweg. In onze huidige vestiging beschikken wij over een grote oefenzaal en prettige, lichte behandelkamers. U vindt ons op de hoek van de Eerste Schinkelstraat met de Schinkelkade. Eerste Schinkelstraat 26. 1075 TZ Amsterdam.

Contacteer ons