sportfysiotherapie
 
Fysiotherapie Breda Fysiotherapie Bredero-Sport Fysiotherapie.
In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder.
riool ontstoppen amsterdam
Sportfysiotherapie.
De sportfysiotherapeut en manueel therapeut; specialisten bij blessures. De sportfysiotherapie binnen het Sportmedisch Centrum is toegankelijk voor elk niveau sporter, van recreatie tot en met topsport. Binnen het sportmedisch centrum kunt u door een sportarts of andere specialist verwezen worden voor sportfysiotherapie.
vaatwasser
Sportfysiotherapie Medifit fysiotherapie.
Sportfysiotherapie biedt uitkomst als je een blessure hebt opgelopen en zo snel mogelijk weer op het veld wilt staan. Ruime ervaring in sportfysiotherapie begeleiding bij sporters. Onze sportfysiotherapeuten hebben een ruime ervaring in het behandelen, begeleiden en revalideren van topsporters o.a.
verhuisbedrijf den haag
Sportfysiotherapie Daelenbroeck Roermond.
Wat doen wij. U bevindt zich hier: home wat doen wij sportfysiotherapie. Sportfysiotherapie is een verbijzondering/specialisatie binnen de fysiotherapie. Sportfysiotherapeuten zijn apart geschoold in kennis ten aanzien van sportspecifiek onderzoek en behandeling. Ze beheersen en passen immobilisatietechnieken toe zoals tapen en bandageren.
spandoek maken
Sportfysiotherapie Rhenen.
De sportfysiotherapeut werkt vaak samen met andere disciplines in de zorg zoals sportartsen, chirurgen en andere specialisten binnen de fysiotherapie. De sporfysiotherapeut is direct toegankelijk en speelt een belangrijke rol op het gebied van blessurepreventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft.
Vintage Vloerkleed
Sportfysiotherapie Fysiotherapie De Bilt.
Niet alleen voor sporters. Sportfysiotherapie is voor sporters, maar ook voor mensen met een chronische ziekte of ouderen die een blessure hebben opgelopen. Kern van de aanpak is de balans tussen belasting en belastbaarheid te vinden. Een sportfysiotherapeut kan zich inleven in de positie van een sporter.
manuele therapie
Sportfysiotherapie Fysiotherapie de JongFysiotherapie de Jong.
Samen met u wordt gewerkt aan het verbeteren van de voorwaarden voor gezond bewegen of het optimaliseren van uw sportprestatie. In onze praktijk zijn Rob van de Ven en Raymond de Jong gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Sportfysiotherapie wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering.
fysiotherapie
Sportfysiotherapie Rotterdam.
De NVFS sportfysiotherapeut is geregistreerd bij het centraal kwaliteitsregister CKR van het KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en is lid van de NVFS de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg. Deze registratie verzekert je dat de NVFS sportfysiotherapeut bij en nascholingen volgt en naar congressen gaat.
verkorte opleiding fysiotherapie
Sportfysiotherapeut.
Website van de De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg NVFS. Een sportfysiotherapie praktijk bij u in de buurt zoeken. De NVFS Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg, opgericht in 1981 is de belangenorganisatie en het servicebureau voor fysiotherapeuten, werkzaam in de sportgezondheidszorg.

Contacteer ons