fysiotherapie leeuwarden
 
40 fysiotherapiepraktijken in Leeuwarden.
Fysiotherapie en Training Vos en Ghoochannejhad. Fysio Physics Fysiotherapie, locatie Leeuwarden. Fysio Marlies Arkema. Bekkenfysiotherapie Mariëlle Gielen, locatie Leeuwarden. Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie, locatie Training Wellness Center. Manuele Therapie en Fysiotherapie Jorrit de Boer. Allert Pol Fysiotherapie Leeuwarden. Fysiotherapie de Pauw.
personal trainer leeuwarden
Home Topfysio.
Blessures en Klachten. Fysiotherapie voor kinderen. Blessures en Klachten. Acute lage rugpijn. Chronische lage rugpijn. Triggerpoints/ Pijn syndroom. Clubs ploegen teams. Anne Harm Nauta. Merlijn van der Meulen. Mirjam van Rheenen. Bij Dry Needling wordt met behulp van uiterst dunne naalden de MTrP in de spier nauwkeurig aangeprikt.
ombouw kliko
Fysiotherapie en manuele therapie, Hettinga en Trip.
voor fysiotherapie en manuele therapie in Leeuwarden. Met fysiotherapie helpen we je om op een verantwoorde manier te bewegen, te werken en te sporten. We helpen je bij het ontwikkelen van je spierkracht, werken aan je houding en zorgen er voor dat je weer goed en functioneel beweegt.
Bureau stoelen
Voor fysiotherapie in Leeuwarden Fysio 058.
Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten. 2018 Fysio 058 Ontwerp: Site Online Privacyverklaring Disclaimer Sitemap Contact Voor fysiotherapie in Leeuwarden.
makelaar heerenveen
Jorrit de Boer Praktijk voor manuele therapie en fysiotherapie.
De praktijk ligt in een blauwe zone, parkeerkaart verplicht, max 2uur parkeren. Recht voor de praktijk is één invalidenparkeerplaats. Er zijn meer mogelijkheden tot parkeren in de directe omgeving. Jorrit de Boer. Manuele Therapie Fysiotherapie. Telefoon: 058 2135010. 8917 AJ Leeuwarden.
Fysiotherapie Bilgaard.
Al ruim dertig jaar is Fysiotherapie Bilgaard het vertrouwde adres voor fysiotherapeutische zorg in Leeuwarden. Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het gezondheidscentrum De Brug aan de Skrokdam. Het menselijk lichaam is een fantastisch en perfect georganiseerd geheel van botten, spieren, zenuwen en gewrichten waarbij alle onderdelen synchroon met elkaar samenwerken.
Fysio Marlies Arkema.
In 2013 is er een nieuwe praktijk voor fysiotherapie geopend in Leeuwarden: Fysio Marlies Arkema. Gevestigd in de boerderij aan de Hempenserweg 2A in Leeuwarden. Deze boerderij is te vinden tussen Aldlanstate en de Averotoren in de wijk Aldlan. De solopraktijk van Marlies Arkema: Fysio Marlies Arkema heeft de volgende specialisaties.:
Independer.
Fysiotherapie Gezondheidscentrum Bonnehûs Leeuwarden.
De praktijk heeft drie locaties in Leeuwarden waarvan de hoofdlocatie is gevestigd op de tweede etage van gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. In de praktijk werken 10 fysiotherapeuten en twee oefentherapeuten Cesar. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Contacteer ons