fysiotherapie amersfoort
 
Maatschap Fysiotherapie Liendertseweg Amersfoort.
Fysiotherapie in de thuiszorg. Op onze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Naast Fysiotherapie, kunt u ook behandeld worden met Bekkenfysiotherapie, Oedeemtherapie en Thuiszorgfysiotherapie. Verder zijn wij aangesloten bij het Parkinson en Claudicationet.
fysiotherapie
Centrum voor Fysiotherapie Amersfoort FitForum.
Centrum voor Fysiotherapie/FitForum Amersfoort. Meer over ons. Ma t/m do 7.30 22.30 uur. Vrijdag 7.30 18.00 uur. Zaterdag 9.00 11.30 uur. Onze klanten geven ons.: Nieuwe SLIMFIT Cursus start maandag 17 en dinsdag 18 september 2018. De cursus SlimFit duurt 10 weken, waarbij men 2 keer per week een training volgt in het trainingscentrum. 1x groepstraining vaste lesuren met een eigen docent 1x individuele training verschillende trainingsschemas, intensiteit wordt opgebouwd. De trainingen zijn onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. De groep Een maximale bezetting van 12 personen per groep. Dit voor meer Continued. 06-05-2017 Gezocht: pilatesdocente. Wij zijn op zoek naar een docente voor de pilates les op dinsdagochtend van 0900: tot 1000: of van 0930: tot 1030. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Fitness en sporten. David Spine Concept. Ma t/m do 7.30 22.30 uur. Vrijdag 7.30 18.00 uur. Zaterdag 9.00 11.30 uur. Fysiotherapie: 033 4619702.
fysiotherapie
YorBody Fysiotherapie Amersfoort YorBody Fysiotherapie.
Ik streef naar een persoonlijke en intuïtieve benadering. Hiertoe ben ik uitgerust met therapeutische vaardigheden die hun oorsprong hebben in fysiotherapie. Ik ben bereikbaar op telnr 0636205005 of per email: amersfoort@yorbody.nl. Mijn naam is Julia en ik ben vanaf mei 2018 werkzaam bij YorBody Fysiotherapie in Amersfoort en Almere.
fysiotherapie
Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers Amersfoort en Leusden.
Daarbij houden we ook andere zaken in het oog die belangrijk zijn voor de algemene ontwikkeling. Bengels en Kanjers doet er alles aan om jouw kind de best mogelijke behandeling te geven. Onze praktijk staat in Amersfoort. We werken ook in Leusden vanuit de praktijk Fysiotherapie-Leusden.
fysiotherapie
MTC de Fysioclub. Altijd jouw fysiotherapeut bij de hand in Amersfoort!
Wij helpen je beter worden en gezond te blijven. Wij beschikken over verschillende therapeuten, zoals een fysiotherapeut in Amersfoort of manueel therapeut, die begrip hebben voor jouw persoonlijke situatie en de kennis hebben om jou te helpen. Met welke reden je ook komt, wij bieden een complete en professionele oplossing. Zo kunnen wij je helpen om te revalideren na een ingrijpende operatie maar kun je ook bij ons terecht om fit te blijven tijdens je zwangerschap of voor kinderfysiotherapie. Onze behandelingen hebben vaak een multidisciplinaire aanpak, waarbij verschillende specialisaties worden gecombineerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie en manuele therapie.
haptotherapie amersfoort
Fysius Rugexperts Amersfoort Fysius Rugexperts.
In Amersfoort bieden we de volgende behandelmethoden.: Uw persoonlijk behandelplan laten maken? Neem contact op. Gratis rugadvies of intake? Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op. mevrouw de heer. uw voor en achternaam. selecteer een vestiging. selecteer uw vestiging. Capelle aan den IJssel. neem contact met mij op. We delen uw gegevens vanzelfsprekend niet met derden, en gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer uitsluitend om contact met u op te nemen. Anderen over Fysius. Kenneth Derksen Ik hoorde over Fysius en dacht: Dit moet ik toch ook eens proberen. lees verder Ton Ten Barge Ik zou aan mensen met rugklachten willen vertellen dat het in ieder geval de moeite waard is om te proberen. lees verder Ans Rooij Ik vertelde over Fysius: Dit is zo iets anders, probeer het gewoon eens. lees verder Behandelingen. Fysiotherapie gespecialiseerd in de rug.
fysiotherapie
Fysio Duurzaamheid.
Fysiotherapie Duurzaamheid is sinds eind 2006 gevestigd aan het Bitterkruid 2 in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Vera van den Tweel-Roest en Frederike IJzinga, beide fysiotherapeuten, zijn hier werkzaam. De praktijk heeft behandelkamers op de begane grond. Op de bovenverdieping bevindt zich onze ruime oefenzaal.
fysiotherapie
63 fysiotherapiepraktijken in Amersfoort.
Yorbody Fysiotherapie Amersfoort. Praktijk voor Fysiotherapie Andreasstaete. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Kennis. Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Lex Bunnik. Praktijk voor Fysiotherapie W.H.M. Struijk Fysiotherapie Amersfoort. MTC de Fysioclub, locatie Stevinstraat. Potappel Fysiotherapie en Acupunctuur. Fysio Physics Fysiotherapie, locatie Amersfoort.
fysiotherapie
Fysiotherapie Amersfoort Direct Jouw Fysiotherapeut.
Fysiotherapie aan huis. Kosten en vergoeding. Neem contact op. Fysiotherapie bij jou in de buurt. Fijn dat je ons gevonden hebt, wij zijn Thijs en Sander, fysiotherapeut bij Fysiotherapeut Amersfoort. We helpen jouw pijn te verlichten met snel en zorgvuldig herstel.

Contacteer ons