fysiotherapie obdam
 
Fysiotherapie Paramedisch Centrum Obdam: Paramedisch Centrum Obdam.
Woensdag 0730: 2100.: Donderdag 0730: 2100.: Vrijdag 0730: 2000.: Bel voor een afspraak: 06 15 17 95 76. Fysiotherapie en nog veel meer. Paramedisch Centrum Obdam Paramedisch Centrum Obdam. Overweg 9 1713 HX Obdam Nederland. 06 15 17 95 76.
douchecabine
Sociale kaart gemeente Langedijk Praktijk voor Fysiotherapie Sint Pancras, Heerhugowaard Obdam.
Praktijk voor Fysiotherapie Sint Pancras, Heerhugowaard Obdam. Fysiotherapie Dry Needling EPTE Golf Fysiotherapie Manueel Therapie Medical Taping Oedeem Therapie Shockwave Therapie Sport Fysiotherapie Sport Coaching ASS HSP Sport Outdoor Coaching Sportmassage Total Body Shape, Chilates, Fit Fitness, Pilates Facia, Pilates Ground Control, Power Yoga, Klassiek Tai Chi Ballet, Mindfulness, Zumba, nieuw MAMA Pilates Zwangerschap / MAMA Mindful Zwangerschap.
makelaar rotterdam
Fysiotherapie Obdam LEEF!
Indien dat het geval is kunt u terecht bij de fysiotherapeut van LEEF! Fysiotherapie is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook zonder verwijzing van uw huisarts/specialist. Dit kan LEEF! voor u betekenen.: Tijdens de eerste afspraak vraagt de fysiotherapeut in een gesprek anamnese naar het ontstaan van de klachten, wanneer de klachten optreden, hoelang de klachten bestaan en wat de klachten doet toe of afnemen. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij de fysiotherapeut uw houding en bewegen beoordeeld en met specifieke bewegingen, de spieren en gewrichten test en onderzoekt. Op basis van alle resultaten uit het onderzoek stelt de fysiotherapeut een behandelplan op welke met u wordt doorgenomen. De behandeldoelen staan centraal tijdens uw behandelingen en worden dan ook regelmatig geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. De behandeling zal niet alleen tot doel hebben de functie van de spieren en gewrichten te verbeteren, maar ook de houding, beweging en fitheid tijdens het dagelijks leven, sport en vrije tijd te optimaliseren. Indien nodig zal de fysiotherapeut contact opnemen met uw huisarts of specialist voor een overleg over de voortgang van de therapie of het bespreken van eventuele complicaties. Terug naar page Obdam.
fysiotherapie
Fysiotherapie Middenwaard Medisch Centrum Middenwaard.
Onze specialisaties zijn; bekken therapie, echografie, kinder fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, sport fysiotherapie, oedeem therapie en shockwave therapie die voor o.a. chronische schouder, knie, hielspoor, achillespees en voet klachten kan worden ingezet. Groepstrainingen in kleine groepen voor senioren en medische fitness op onze locaties Obdam en Sint Pancras.
waterontharder
Welkom bij PMC Obdam Paramedisch Centrum Obdam: Paramedisch Centrum Obdam.
06 15 17 95 76. Fysio voor kinderen. Hand en polstherapie. Samen sterk in zorg. 14 disciplines, één team. Fysiotherapie en nog veel meer. Paramedisch Centrum Obdam Paramedisch Centrum Obdam. Overweg 9 1713 HX Obdam Nederland. 06 15 17 95 76.
fysiotherapie
Paramedisch Centrum Obdam.
Fysiotherapie praktijken.nl Vind fysiotherapie bij u in de buurt! Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Noord-Holland Obdam Paramedisch Centrum Obdam.
fysiotherapie
Paramedisch centrum obdam.
Fysiotherapie Obdam, 2 fysiotherapeuten gevonden in Obdam solvo.nl.
Kinderfysiotherapie Heerhugowaard Obdam. Op solvo vind je algemene fysiotherapeuten, maar ook fysio's' met een specialisatie in bijvoorbeeld oncologiefysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en oefentherapie Cesar en Mensendieck. Een fysiotherapeut helpt mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen we klachten aan spieren en gewrichten die bepaalde bewegingen in het dagelijks leven beperken. De fysiotherapeut behandelt de cliënt door middel van oefeningen en door voorlichting te geven. Daarbij stelt hij samen met de cliënt een behandelplan op. Om de patiënt weer zijn bewegingsvrijheid te kunnen geven worden er hulpmiddelen als een loopband, fitnessapparaten en andere mobiliteitsapparaten gebruikt. Een fysiotherapeut kan ook helpen bij de revalidatie van een sportblessure. Hij geeft advies en begeleidt de patiënt in het revalidatieproces. Bepaalde mobiliteitsoefeningen of massagetechnieken kunnen het proces versnellen. Via de homepage van solvo vind je een uitgebreid aanbod van fysiotherapeuten die jou graag helpen bij verschillende blessures. Behandelingen die de fysios aanbieden zijn bijvoorbeeld dry needling, cupping, medical taping en sportfysiotherapie. Meer weten over fysiotherapie en de verschillende soorten behandelingen die er zijn?
Profess Fysio Alkmaar Broek op Langedijk Obdam.
Locatie Obdam: Afspraken bij Ivar: 06-23395231. 1713 GK Obdam. Locatie Broek op Langedijk: op dinsdagmiddag 13.00 17.30. en vrijdagochtend 07.30 12.30 u. Bijlestaal 52 bij de Werkfabriek. 1721 PW Broek op Langedijk. Tarieven Profess Fysio. Bij de start van mijn praktijk heb ik besloten contractvrij te werken. Door geen contract te hebben zijn er geen strenge regels van de zorgverzekeraars en kan ik mij meer richten op het belangrijkste: de klant en de behandeling. Als uw behandelend therapeut kan ik beter inschatten wat u op dat moment nodig heeft zonder druk van een zorgverzekeraar. Ik kies er bewust voor om deze extra tijd in u te investeren in plaats van administratieve afhandelingen en al mijn klanten waarderen die service. Door contractvrij te werken heb ik ook niets te maken met de behandelindex, wat kan inhouden dat u bij een gecontracteerde praktijk minder behandelingen vergoedt krijgt dan waar u voor verzekerd bent. Bij een goede verzekering is mijn behandeling niet veel duurder dan bij een praktijk die wel een contract heeft met uw zorgverzekeraar. Zoek op de website van uw zorgverzekeraar wat de vergoeding is van niet-gecontracteerde fysiotherapie manuele therapie code 1200, dit verschilt per zorgverzekering.

Contacteer ons