fysiotherapie helmond
 
Fysiotherapie Niek van Berlo-Helmond en Milheeze.
medical taping concept. FYSIOTHERAPIE IN HELMOND EN MILHEEZE. Hebt u lichamelijke klachten? U wilt dan zo snel en zo goed mogelijk geholpen worden. Een heldere diagnose van het probleem en de achterliggende oorzaak is dan erg belangrijk. Waar gaat het mis?
industriele lamp
Fysiotherapie.
Sport Medisch Centrum. 5707 HR Helmond. gratis parkeren voor de deur! 0492-595620 bereikbaarheid tussen 8.30 17.00 uur. Adviezen na een operatie van de rug. Bewegen bij Diabetes. Fysiotherapie na buikwandcorrectie. Fysiotherapie na een beroerte. Transcutane Electro Neuro Stimulatie. Specialismen en spreekuren.
topbuxus health mix
Bekkenfysiotherapie.
5703 EP Helmond. Telefoon: 0492 53 73 92. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wat is bekkenfysiotherapie. Wat is bekkenfysiotherapie? Met bekkenfysiotherapie wordt u begeleid bij het terugwinnen van de controle over uw spieren van de lage rug, buik en bekkenbodem. Herstel van de controle. Herstel van de controle over uw spieren geeft verbetering in kracht en coördinatie van de buik, rug en bekkenbodemspieren. Hierdoor kunnen vele klachten in buik, lage rug, bekken en bekkenbodemgebied verdwijnen. Geregistreerde bekkenfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten in buik, bekken en bekkenbodemgebied bij mannen, vrouwen en kinderen. De geregistreerde bekkenfysiotherapeut heeft na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut, nog een 3-jarige opleiding bekkenfysiotherapie gevolgd. Diegenen die deze opleiding met goed gevolg afronden, worden opgenomen in het Centraal Kwaliteitsegister CKR van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF.
Verkooptraining
Welkom bij Fysiotherapie Lisanne Vossen.
Welkom bij fysiotherapie Lisanne Vossen. Uw therapeut in Brouwhuis Helmond. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Helmond en omgeving? Bij Fysiotherapie Lisanne Vossen in Brouwhuis Helmond bent u in goede handen! Onze praktijk is met name gericht op 1" op 1" behandeling.
ombouw kliko
Fysiotherapie Reigerlaan.
Na ruim 40 jaar als fysiotherapeut in Helmond te hebben gewerkt, zet onze maat en collega Rien Klaassen een punt achter zijn carrière om van andere. leuke dingen in het leven te gaan genieten. Gelijk heeft hij, maar we zullen hem missen! Rien, zorg dat je er van gaat genieten! Praktijk voor Fysiotherapie Reigerlaan. Alle fysiotherapeuten van Praktijk voor Fysiotherapie Reigerlaan zijn lid van het Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie KNGF en zijn geregistreerd in het BIG en het Kwaliteitsregister KNGF.
Fysiotherapie Helmond â YorBody Fysiotherapie.
YorBody Fysiotherapie Helmond. YorBody Fysiotherapie Helmond. Bel ons voor meer info of een afspraak. Telefoonnummer, adres, e-mail en facebook. Bekijk hier onze openingstijden. Maak een afspraak. Maak direct een afspraak of laat je terug bellen. Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij ons.
Fysiotherapie en Training Kemps Rijf Bewust in Beweging Aarle-Rixtel.
Medical club support. Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf is een praktijk voor fysiotherapie en training in Laarbeek! In Aarle-Rixtel is de praktijk gevestigd in het Paramedisch Centrum Laarbeek. In Beek en Donk is de praktijk gevestigd in het medisch Centrum Beek en Donk.
106 fysiotherapeuten in Helmond.
Fysiotherapie Wilhelminapark, Tilburg. Zorgboog in Balans Helmond, Fysiotherapie, Helmond. Praktijk voor Fysiotherapie de Veste, Helmond. Zorgboog in Balans Helmond, Fysiotherapie, Helmond. Praktijk voor Fysiotherapie Tontijn Jacobs-Woldring, Helmond. Raimond, Praktijk voor Fysiotherapie, Cederhoutstraat, Helmond. Raimond, Praktijk voor Fysiotherapie, Weg op den Heuvel, Helmond.
M.A.M. Koolen Praktijk voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.
Praktijk voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Skip to content. Posted on september 17, 2016 by michielkoolen. Welkom op de website van Michiel Koolen. Middels deze website wil ik je alvast een korte introductie geven van een aantal technieken die worden toegepast binnen mijn praktijk.

Contacteer ons