fysiotherapie groningen
 
96 fysiotherapiepraktijken in Groningen.
Fysiotherapie Willems, vestiging Groningen. Centrum Oost Manuele Therapie en Fysiotherapie. Praktijk voor Nek, Schouder en Armklachten. Fysiotherapie 90, locatie Gezondheidscentrum Hoendiep. Fysiotherapie Hoogkerk, vestiging Hoendiep. Expertise Behandelcentrum Zorggroep Groningen, Fysiotherapie, locatie Maartenshof. Fysiosportief fysiotherapie, locatie Vechtstraat. Online afspraak maken 1.
marketing groningen
Fysiotherapie de Vuursteen Therapie en training Vinkhuizen de Held Groningen.
Fysiotherapie de Vuursteen. Wij zijn een onderdeel van het Gezondheidscentrum de Vuursteen waar ook huisartsen, verloskundigen, een apotheek, een psycholoog, een logopediste, een diëtiste, en de thuiszorg werken. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten en een receptioniste. We hebben een mooie mix van veel ervaring, een frisse kijk op ons vak, veel actuele scholing en hart voor het werk. We met veel plezier in ons recentelijk geheel vernieuwde centrum. We hebben zeer moderne praktijk met onder andere een oefenzaal van 100m, airco en zeer moderne trainingsapparatuur. Goudlaan 289 1. 9743 CH Groningen.
haptotherapie groningen
Fysiotherapie in Groningen Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Er gaat niets boven Groningen en al helemaal niet boven de uitstekende fysiotherapie die er in de stad geleverd wordt. Maak gerust een afspraak ter kennismaking zodat u samen met de fysiotherapeut kunt kijken wat fysiotherapie voor u kan betekenen.
marketing groningen

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
hbo opleidingen groningen
Rugklacht.nl FysioHereweg. De Fysio voor rug, nek, schouder en sportrevalidatie.
Fysiotherapie en sport Revalidatie. Fysiofitness of Sporten. Heb je rugpijn, nekpijn, armpijn of schouderproblematiek? Binnen de praktijk zijn wij zeer deskundig met deze klachten. Daarnaast bieden wij ook hart-long en sportrevalidatie. Wij geven je de steun in de rug! Check de gezondheidswijzer! Door de vele zorgpolissen zien we veelal de bomen. Skitraining bij FysioHereweg. Blessures voorkomen door middel van skitraining bi. Het Mulligan Concept. Met succes een veel toegepaste behandelmethode bi. Via onze speciale Rugsterk Programma of Neksterk Programma helpen we je weer snel controle te krijgen over je klachten. Wanneer je weet wat de klachten doen veroorzaken kan je hier ook mee aan de slag. Wij leren je dit stapsgewijs. Bel voor een afspraak of meer informatie. Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en praktijk informatie: FysioHereweg. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer het niet duidelijk is neem dan gerust contact op. Wij streven er naar om je binnen 24 uur te helpen. Hereweg 8, 9724 AB Groningen.
Avond en weekend fysiotherapie Groningen.
Fysiotherapie van Gent is een avond en weekend praktijk in Groningen waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staat. Door fysiotherapie ook in de avonduren en in het weekend ook op zondag aan te bieden, kunt u een afspraak maken op een tijdstip en dag wanneer het voor u wel uitkomt!
MCZ Medisch Centrum Zuid Groningen Haren.
Centrum voor beweging, fysiotherapie en sportbegeleiding. MCZ is een innovatief, deskundig en toonaangevend centrum voor beweging, fysiotherapie en sportbegeleiding. We zijn gespecialiseerd in alle disciplines op het gebied van bewegen en kunnen iedereen helpen: van kwetsbare ouderen tot topsporters. Ons team bestaat uit beweeg en leefstijlcoaches, personal trainers, diëtisten, sportmasseurs, fysieke trainers, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Deze professionals halen elke dag het beste uit zichzelf, met maar één doel: jou helpen. Als Topzorg Praktijk bieden we een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit. We beschikken niet alleen over de kennis en ervaring, maar ook over de meest geavanceerde technologieën. Een aantal methoden voor onderzoek en behandeling is uniek in het noorden en zelfs in heel Nederland. Zo gebruiken we naast echografie, EMG, myoafasciale en triggerpoint behandeling, Dry Needling en Shockwave ook innovatieve apparatuur als BIS, Redcord, AlterG en Biodex. Voor knie en schouderklachten is er binnen MCZ het Expertisecentrum Knie en Schouder. Een team van zeer gespecialiseerde bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten werkt dagelijks aan onderzoek en behandeling van de meest complexe knie en schouderproblemen. MCZ heeft twee locaties: in Groningen en in Haren.
Fysiotherapie Groningen WYSZ Fysiotherapie.
WYSZ Fysiotherapie en manuele therapie in Reitdiep Groningen. Welkom bij WYSZ Fysiotherapie en manuele therapie, een moderne praktijk in de wijk Reitdiep te Groningen. De naam WYSZ is opgebouwd uit de initialen van Willem Ypma en Stephan Zijlstra. Beiden oprichter en eigenaar van WYSZ fysiotherapie.
Fysiotherapie in Groningen Fysiotherapie Beijum Fysiotherapie Beijum.
Fysiotherapie Beijum kan u daarbij helpen. Fysiotherapie in Groningen Fysiotherapie Beijum. Bewegen, we doen het elke dag zonder er bij na te denken. Totdat er iets mis gaat en we ineens problemen krijgen met werken, sporten of het dagelijks leven.

Contacteer ons