fysiotherapie groningen
 
Fysiotherapie Groningen. Fysiotherapie Groningen.
Een unieke praktijk in Groningen, maar niet uitsluitend voor de Groningers. Patiƫnten uit heel Nederland en daarbuiten weten de weg naar onze praktijk te vinden. Al onze fysiotherapeuten zijn uiteraard CKR Centraal kwaliteitsregister en BIG geregistreerd. Maak een afspraak. Fysiotherapie is het toepassen van manuele massage technieken, bewegingen en fysische prikkels om klachten van voornamelijk het houdings en bewegingsapparaat te verhelpen.
fysiotherapie almere
RUGOPTIMAAL Gespecialiseerde fysiotherapie voor rugpijn in Groningen.
Aangesloten bij KNGF genootschap voor fysiotherapie. Door patiƫnten vanuit Qualiview beoordeeld met een 95., RUGOPTIMAAL biedt gespecialiseerde fysiotherapie bij alle vormen van rugpijn. Daarbij kunt u ook terecht voor klachten aan nek, schouders en bekken. Nieuwe Ebbingestraat 129, 9714AM Groningen.
slotenmaker rotterdam
Praktijk van Weering Groningen fysiotherapie, manuele therapie.
Anoniem Gewoon goed Anoniem Ik word goed behandeld en er wordt goed naar mij geluisterd Anoniem Nee FYSIOTHERAPIE IN GRONINGEN. Praktijk van Weering is gevestigd aan de Gerbrand Bakkerstraat 75 en het H.A. Kooykerplein 4-1 in Groningen. U kunt bij ons in de praktijk terecht voor fysiotherapie en manuele therapie.
amstel
Welkom Fysiotherapie 90.
Online afspraak maken. FYSIOTHERAPIE90 is de praktijk voor fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie die mensen op vernieuwende wijze behandelt bij fysieke of psycho-somatische klachten. De praktijk valt op door de persoonlijke aandacht, de professionele begeleiding en de uitgebreide behandelingsmogelijkheden.
haptotherapie groningen
Fysiotherapie in de wijk Selwerd Groningen.
marketing bureau Groningen
Bekkenfysiotherapie, pijnbestrijding, Dry Needling, TENS, Myofasciale triggerpoint behandelingen in Groningen.
Het betekent het bekken betreffend en dat is precies ons vakgebied binnen de fysiotherapie. De eerste praktijk is gestart in 1993 te Schiedam en sinds 2006 is de praktijk Pelvicum Fysiotherapie Groningen gevestigd op het terrein van het UMCG, Triade gebouw 26, Hanzeplein 1 te Groningen.
Groningen Fysiotherapie Den Ommelanden Groningen 088-0005757.
9723 ZS Groningen. maandag, woensdag en vrijdag.: 0800: 1800: uur dinsdag en donderdag.: 0800: 2100: uur. Euroborg: hoofdingang Jumbo of via de parkeergarage de Jumbo inlopen. Bij de kassas de trap naar de eerste etage nemen. Melden bij de receptie van Plaza Sportiva. Inloopspreekuur: vanaf september donderdag 1730: 1800: uur. Claudia van Royen. manuele therapie, hartrevalidatie, sport fysiotherapie, echografie, handtherapie, claudicatio, psychosomatische fysiotherapie, oedeemfysiotherapie.
MCZ Medisch Centrum Zuid Groningen Haren.
Een team van zeer gespecialiseerde bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten werkt dagelijks aan onderzoek en behandeling van de meest complexe knie en schouderproblemen. MCZ heeft twee locaties: in Groningen en in Haren. Naast behandelkamers beschikken we over ruime oefenzalen, voorzien van de meest moderne trainingsapparaten. Beide locaties beschikken over parkeergelegenheid. Heb je vragen? Kom gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. We helpen je graag! Last van knie of schouder? In november een gratis consult! Meer over knie en schouderklachten. wandeltrainingen voor iedereen. Meer over WandelFit wandeltrainingen. Iedereen met borstkanker naar de fysiotherapeut! Meer over fysiotherapie bij borstkanker. MCZ biedt oplossingen voor alle problemen op het gebied van bewegen. We zijn gespecialiseerd in orthopedische fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, craniofaciale fysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en fysiotherapie bij neurologische en chronische aandoeningen.
Fysiotherapie, Fysiotherapeut Groningen fysiosportief.
Begrijpt u hoe uw klacht is ontstaan en wat u hier zelf aan kan doen? Stel uw vraag. Red jouw 4Mijl. Benieuwd naar hoe. wij andere mensen. Stel jouw vraag. VECHTSTRAAT 52 9725 CW GRONINGEN. MUNNEKEHOLM 1 9711 JA GRONINGEN CENTRUM.

Contacteer ons