fysiotherapie geleen
 
Therapiecentrum Verheggen.
Click here for instructions. De PLUS praktijk in Geleen voor.: Looptraining bij Claudicatioklachten. Therapiecentrum Verheggen staat voor actieve fysiotherapie, waarbij het uitnodigen tot én het stimuleren van gezond bewegen een belangrijk onderdeel van de behandeling is. Maak kennis met ons enthousiaste team.
DOPPER
Fysio Fitness Sittard-Geleen.
Ik" ben lang geblesseerd geweest en wil zo goed mogelijk herstellen." De bedoeling van Fysio Fitness is om mensen op een actieve, ontspannen en verantwoorde manier aan hun gezondheid te laten werken onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij richten ons hierbij niet alleen op mensen met klachten.
glaszetter
Fysiotherapie praktijk Huijsmans-Maassen-Weijnen.
Medische trainingstherapie MTT is fysiotherapie waarin de nadruk op oefenen en trainen ligt. Shockwave Therapie is een niet chirurgische behandelmethode uitvoerbaar met een Shockwave systeem. Welkom op de site van Fysiotherapie Huijsmans, Maassen, Weijnen. Sinds 1992 is onze praktijk gevestigd te Geleen in de wijk Lindenheuvel.
vpn verbinding
76 fysiotherapeuten in Geleen.
Fysiopoint, Rijksweg Zuid, Geleen. Fysiotherapeuten Maatschap Kluis, Geleen. FysioMedica, centrum voor actieve revalidatie, Geleen. FysioMedica, centrum voor actieve revalidatie, Geleen. Medi Sport Geleen, Geleen. Medi Sport Heerlen, Heerlen. Klein Tuente-Streutjens, H. Fysiotherapeuten Maatschap Kluis, Geleen. Mekel Fysiotherapie en Acupunctuur, Geleen.
personal trainer geleen
Alle fysiotherapeuten in Geleen, zoek een fysiotherapeut.
0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Geleen 13 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Fysiomedica, Centrum voor Actieve Revalidatie. Fysiotherapie Peter Brankaert. Mauritspark 14 a.
Basis in Balans gespecialiseerde praktijk voor bekkenfysiotherapie.
We behandelen mannen en vrouwen, volwassenen en jongvolwassenen, kinderen en ouderen, zwangeren en vrouwen rondom de bevalling. De praktijk is gevestigd in Gezondheidshuys daw Pastorie in Geleen, maar heeft ook inlooptijden op andere locaties en de mogelijkheid tot behandeling aan huis.
Fysiotherapie Geleen FysioMedica Centrum voor Actieve Revalidatie.
Zowel voor pijn klachten aan spieren en gewrichten als voor actieve revalidatie bent u bij fysiotherapiepraktijk FysioMedica in het centrum van Geleen op het juiste adres. U voelt de gastvrijheid al direct als u binnenkomt in het voormalige schoolgebouw. De ervaring leert dat patiënten die al een lang zorgtraject doorlopen hebben, zich door ons begrepen voelen.
Fysiotherapie Manuele therapie R J M Wauben Openingstijden Fysiotherapie Manuele therapie R J M Wauben Boerhaavestraat.
Fysiotherapie Manuele therapie R J M Wauben. Openingstijden Fysiotherapie Manuele therapie R J M Wauben Boerhaavestraat 49 in Geleen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Boerhaavestraat in Geleen.
Fysiotherapie Lindenheuvel.
Lymfdrainage en oedeemtherapie. Lymfdrainage en oedeemtherapie lid NVFL. Heeft" u vragen over fysiotherapie en/of over uw klachten? Bel ons gerust op 046-4743741 of stuur een e-mail naar info@fysiolindenheuvel.nl." Tom Roel, praktijkeigenaren van Fysiotherapie Lindenheuvel. 2014 Fysiotherapie Lindenheuvel. 6163 GC Geleen.

Contacteer ons