fysiotherapie apeldoorn
 
Independer.
haptotherapie apeldoorn
172 fysiotherapeuten in Apeldoorn.
Fysio Orden, Fysio en Manuele therapie Pieter Bakker, Apeldoorn. Leeuwis Fysiogroep Apeldoorn, locatie De Maten, Eglantierlaan, Apeldoorn. Leeuwis Fysiogroep Apeldoorn, locatie De Maten, Waleweingaarde, Apeldoorn. Houwer Ruijs Fysiotherapie, Apeldoorn. Fysiotherapie Noordhuis, Apeldoorn. Fysiotherapie de Wedren, Nijmegen. Paramedisch Centrum Apeldoorn, Apeldoorn.
apeldoorn fitness
Fysiotherapie Apeldoorn YorBody Fysiotherapie.
7321 MA Apeldoorn., 06 446 47 470. 06 446 47 470. Dagelijks staat de fysiotherapeut van Yorbody Fysiotherapie in Apeldoorn voor u klaar. De fysiotherapiepraktijk is gevestigd in de FitForFree vestiging Omnisport in Apeldoorn. Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Dry Needling. YORBODY FYSIOTHERAPEUT APELDOORN.
glaszetter
Fysiotherapie Noordhuis Maakt bewegen weer leuk! Apeldoorn.
Welke klacht ziet een fysiotherapeut vaak in de behandelkamer? Nazorg bij kanker: wat kan de fysiotherapeut voor u doen? 21/01/2018 Geschreven door: Edith Vellinga. Wist u dat gespecialiseerde fysiotherapeuten een steeds grotere rol spelen in de nazorg die gegeven wordt aan mensen met kanker? Oncologiefysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. Ze richt zich op het behandelen van bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling van de kanker. Ingrid Laarman, onze oncologie en oedeemfysiotherapeute is zeer betrokken op dit gebied en legt u graag uit wat de oncologie-fysiotherapeut doet. Weet dat er meer is dan alleen de behandeling in het ziekenhuis. Ingrid heeft samen met een aantal andere specialisten gewerkt aan de totstandkoming van een oncologie netwerk. Inmiddels zijn 5 lokale netwerken actief in Apeldoorn en Vaassen.
Taxi Almere
De Sleutelbloem.
Alle fysiotherapeuten bij Fysiotherapie De Sleutelbloem zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het CKR Centraal Kwaliteits Register van het KNGF. Fysiotherapie De Sleutelbloem is aangesloten bij.: KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. NVMT Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie. NVBF Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs en Arbeidsfysiotherapeuten. SaFyra Samenwerkingsverband Fysiotherapeuten Regio Apeldoorn en omgeving.
personal trainer apeldoorn
46 fysiotherapiepraktijken in Apeldoorn.
Fysius Rugexperts Apeldoorn. Verkerk, Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en haptonomie. Fysio Physics Fysiotherapie, locatie Apeldoorn, Laan van het Omniversum. Praktijk voor Fysiotherapie De Pasch. FysioNu, locatie Aan den Spreng. Leeuwis Fysiogroep Apeldoorn, locatie De Maten, Waleweingaarde. Willemsen Fysiotherapie, Apeldoorn.
Fysiotherapie Miltenburg Apeldoorn Bekkenfysiotherapie, Manuele therapie, Fysiotherapie.
Het vak fysiotherapie is voortdurend in beweging en daarom zal ik mij als algemeen fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut en manueel therapeut steeds blijven verdiepen en bijscholen in alle aspecten van het functioneren van het menselijk lichaam. Fysiotherapie Miltenburg is een zelfstandige praktijk voor fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en manuele therapie in Apeldoorn.
Isokin Training Therapie Apeldoorn Isokin Training Fysiotherapie Apeldoorn.
Gerla van t Slot. Bekijk ons hele team. Isokin Training Fysiotherapie Apeldoorn. Jean Monnetpark 19. 7336 BA Apeldoorn. 055 534 10 82. 055 533 04 82. Maandag t/m Donderdag. Doe de health check! Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Sitemap. Copyright 2018 Isokin Training Fysiotherapie Apeldoorn.
Fysiotherapie Jansen Apeldoorn.
Daarnaast zijn wij lid van het KNGF, de NVFL, de vereniging MLDV, CVA netwerk, NOOFA netwerk Oncologie en Oedeemfysiotherapeuten Apeldoorn en het oncologie netwerk Apeldoorn. Oncologie Netwerk Apeldoorn. Fysiotherapie Jansen virtueel bezoeken? Fysiotherapie Jansen nu ook op solvo. Fysiotherapie Jansen beoordeeld met een 8.8. Bedrijfspresentatie Fysiotherapie Jansen Apeldoorn.

Contacteer ons