fysio
 
Haptotherapie de Hagen.
Wil je écht contact met anderen, een fijnere relatie, meer intimiteit? Kijk even verder en ontdek of haptotherapie bij jou past. Onder de tabjes vind je meer informatie over haptotherapie in het algemeen en over mijn persoonlijke benadering. Haptotherapie De Hagen Website: Ixelink Webdesign.
Fysiotherapie Veenendaal PMI Rembrandt fysiotherapeut.
Fysiotherapie Duiven Spoorallee 26 6921 HZ Duiven. Fysiotherapeut Veenendaal Kerkewijk Kerkewijk 92 3904 JG Veenendaal Tel: 0318 512 548. Fysiotherapeut Veenendaal Kerkewijk Kerkewijk 92 3904 JG Veenendaal Tel: 0318 512 548. Fysiotherapie Veenendaal Synagogestraat Synagogestraat 103-105 3901 TR Veenendaal Tel: 0318 512 548. meer nieuws
loodgieter oegstgeest
Fysiotherapie De Enk Home.
Naast algemene fysiotherapie zijn onze therapeuten opgeleid in vele specialistische gebieden binnen de fysiotherapie. Voor iedereen die zijn houding, spierkracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren biedt De Enk de mogelijkheid om dit tijdens fysiofitness onder toezicht van een gespecialiseerde fysiotherapeut te doen.
slotenmaker wormerveer
Ster Fysio Coumans Maastricht Ster Fysio Coumans.
Ster Fysio Coumans Maastricht Ster Fysio Coumans 2016-10-25T0807040000.: Ster Fysio Coumans Maastricht. Ster Fysio Coumans is een nieuwe naam voor een praktijk die u al jaren kent. Nadat in 2014 de Maatschap Fysiovision Maastricht is opgeheven, is de praktijk gecontinueerd door hetzelfde team fysiotherapeuten als: STER FYSIO COUMANS.
echografie
Fysio-Z Al meer dan 30 jaar dé Fysiotherapeut van Zevenaar.
Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn BIG geregistreerd, opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register CKR en lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn ook lid van Fysiocare zuid-oost Gelderland.
Rugklachten
Fysiotherapie in Leeuwarden? Maak een afspraak bij First Fysio.
First Fysio levert bewezen kwaliteit: onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven in de KNGF kwaliteitsregisters voor algemene fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. Maak een afspraak bij First Fysio. Op 27 februari 2012 is na een uitgebreide verbouwing, de nieuwe praktijklocatie aan de Archipelweg 109, feestelijk in gebruik genomen.
rijschool kennemerland
Fysiotherapie Surhuisterveen.
Welkom bij Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema, voor gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg in Surhuisterveen, Harkema en omstreken! Onze praktijk is een dorpspraktijk met een regiofunctie waar wij trots op zijn. De praktijk van toen heeft nu een belangrijke functie door zijn gespecialiseerde zorg en een goede samenwerking met de andere disciplines in de nabije omgeving.
huis kopen makelaar
Fysiotherapie Tilburg manuele therapie en sportfysiotherapie in het centrum van Tiburg.
Met de specialisaties manuele therapie, sportfysiotherapie, medical taping, rug revalidatie en reguliere fysiotherapie biedt Fysio Binnenstad als beste Fysiotherapeut in Tilburg zorg op maat. Tegenwoordig kunnen kinderen ook terecht bij onze kinderfysio voor kinderfysiotherapie. Fysio Binnenstad heeft geen wachtlijst. Je kunt ook zonder verwijsbrief van de huisarts terecht bij jouw fysiotherapeut in het centrum van Tilburg.
rijschool kennemerland
De Valuwe Fysiotherapie De Valuwe.
Binnen Fysiotherapie de Valuwe is Frank Bardoel, fysio-manueeltherapeut, specialist op het gebied van de schouderregio en aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord-Brabant. Hij heeft een aantal verplichte cursussen gevolgd, waarin de meest actuele kennis en vaardigheden omtrent aandoeningen van de schouder, onderzoekstechnieken en behandelmogelijkheden zijn gedoceerd.
rijschool stein
Medifit Fysiotherapie Sterk in beweging!
Daar wil je dan zo snel mogelijk vanaf. De fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie helpen je te herstellen. Door het doen van oefeningen en het opvolgen van adviezen krijg je weer plezier om vrij te bewegen. Bij ons ben je in goede handen!
arnhem

Contacteer ons